Friday, June 10, 2011

Segmen | Aku kenal Lulu Caldina

Salam semua.....korang dah lunch eh???

Belum??? alalalalla pi lunch cepattttttttttttttt...kang perut masuk angin kangggg sape susah??? doktor2 dan boss2 yg susah kannnnnnnnnnnnn...hahahaha
Tetiba aku nak join segmen adik aku neh....adik??? yelah dia muda dari aku dan lebih comel dari aku kannnnn..so adik lah ye tak??? ekekeke

korang nak join??? pi kelik itu header eh....kang ada org tendang korang macam bola pi sinunnn..hehehe


1. Buat entri, letak header lulu-pages kat atas, dengan tajuk
"Segmen | Aku kenal Lulu Caldina." (udah sayammmmmmmmmmm)

2. Cuba tulis, apa jer yang korang tahu mengenai Lulu Caldina.. (Hoho, masa untuk menguji... ;)....)



Okehhhh...oleh kerana akak baru mengenali kamu....akak rasa ini sedikit sebanyak yg boleh akak bagitau mengenai kamu ye dear...
Dak lulu sangat obses ngan warne biru...kalau boleh semua nak biru...seb baik takde lipstick biru kalau idak mesti biru gak le bibir mongel dia tu kan kan kan
Dak lulu sangat2 menyokong pasukan chelsea...tanyalah ape pun pemain?? bape biji gol udah dijaringkan? bape kali menang dan kalah..dengan sepantas kilat dak lulu boleh jawab wohoooooooooooooo
Dak lulu punya blog banyak pasal berita2 yg ada kat luar nun...pendek kata takyah beli paper..boleh tau ape jua berita terkini...hehehehe
Baru sambut bday yang ke 23 pada 28hb Mei kan kan kan...
Belum ada yang punya kan dear....so, boleh lah sape2 masuk meminang...tapi make sure korang beli cermin dulu...hehehehe
Itu je lah sayam...ada lagi ke yg akak tertinggal??? kalau salah ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hehehe

3. Linkkan entri anda dalam ruangan komen dalam entri ini...sat gi lepas publish eh:)

9 org mintak aku reply komen;P:

zuwaidah said...

tak kenal lagi budak lulu tapi boleh la berkenalan kot...dia sudi keeee..hmmmmmmmmm iye laaaa kak zu kan warga kertu....budak lulu dah jadi pangkat anak tawwwwwww hehehehhehe

waN Mohd Salim said...

amboi rajin nye mak aku join segmen

mr.curly said...

ado lg yg tetinggal..lupo nk nynyi lagu sayammm menyayammm ko..hikhik

kakchik@ella said...

sapakah??? Kakchik tak kenal. Pasni boleh la p berkenal-kenalan.

Tina Othman said...

k.risaaaaaa rindu kat akak hehe nak join tapi tak kenal lulu cmana??

risa said...

kak zue..alololo meh le kenal mengenal..dak lulu besh woooooo...mcam astro..macam2 adoooo

anakanda wan...dah lama tak join le sayammm:)

mr.curly...hahahhaa lupa plak trademark ai tu eh

risa said...

kakchik aka kakakcantik!! dak lulu ada dalam bloglist en. ben! hehehe jom kak kenal ngan adik manis neh...s

tinaaaaaaaaaaaaaaaaa....rindu kamu jugak le sayam...hamboi2..jumpa2an gitu eh

Lulu caldina said...

laa my kakak join gak..
my kakak sihat hari ni???

risa said...

untuk adik terchentaaaaaaaaaaaa:)
mestilah akak join..nanti kata akak sombong kan...
akak sihat2 je lulu...adik sihat ke?

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat