Saturday, June 18, 2011

Koleksi Raye Part One

Salam korang semuaaaaaaaaaa

Ini entri auto publish yooo....masa post ni maybe aku tengah tido ke tengah makan ke tengah tettttttttt
Hahahahaha....biasalah weekend hanya untuk anak2 dan suami tersayang ye....So, tak nyempatlah nak nengok korang2 kesayangan aku ni....

Ni aku nak tunjuk bukan menunjuk2..saje nak promote sekali untuk adik sayam aku ni dari Johor...
Selalu aku beli tudung kat beliau le..memang aku ni regular customer...aku memang Wajib sambor tudung2 baru mereka...LEE ZIANA COLLECTION  korang singgah le nengok kat FB eh...

Memang tudung2 dia berkualiti lah...aku rasa dah lebih belas2 tudung dah beli ngan dak neh...diskaun pon baekkkkkkkkkkkkkkkk punya...ekekekeke meh tengok tudung yg aku baru dapat hari ni...Semalam beli tau!!! hari ni udah sampai ye kengkawannnnnnnnnnn cepat dan pantas gituuuuuuuuuuuuuu
 

bungkusan datanggggggggggggggggg...yeahhhhhh tepat2 jam 11.30pagi neh..lalalalala

 tudungggggggggggg tudungggggggggg hehehehe semua aku punya yeeeee

 tudung dato'siti katanya....tapi aku pakai inner eh..no jambul2 okehhhh ekekekeke

 brooch pon kena baru jugakkkkkkkkkkkkk

**agak2 sempat ke tunggu raya tudung2 ni ye???? heheheheh

~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

10 org mintak aku reply komen;P:

Sal Saari said...

wahhh..semua cantik2..

Ibu Darwisy said...

cantiknye yg tudung ala2 dato' siti tu :0

mas saari said...

wah...tak sabarnya nak puasa dan raya!!

Puteri Kasih said...

sure tak sempat tunggu raya ni..mesti sebelum tu akak sayammm ku dah melaram..hehehe

Anyway tudung tu memang cantik dan bertambah cantik bila kakak sayammm ku yang memakainya

risa said...

sal..thanks ye datang sini;)

ibu darwisy heheheh pestime nak makai tudung camtu

mas..kan kan kan over neh..

puteri sayamm...hehehe dis week pon ada function...harusssss
thanks dear

Lulu Caldina said...

nak juga...hoho

aizamia3 said...

lawa... bagi satu boleh.. esok ai datang.. hahaha...

ayu said...

kak risa, cantiknya yg tudung siti tu..berapa ek sehelai..

risa said...

lulu...nanti eh..kamu nak shawl kan

aiza..boleh2 u kena jadi adik ai dulu okehhh

ayu...tudung siti tu 65hengget..ada diskaun tu:)

PinKy MoMMa said...

amboiiiiiii kelazzz kakak ku pilih dan shopping ;)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat