Wednesday, May 4, 2011

Jika ANDA SEORANG BLOGGER

Salam korang...

Tetiba ada entri terkezut ehhh...nak join jugak lah. Tak tau ape yg tersirat segmen en.ben kali neh..tapi takmo lepas peluang le kannn hehehehe

korang nak join boleh klik banner tu eh
aku dapat banner ni dari blog sifu ben www.benashaari.com


satu je nak bgtau...kalo betul2 aku ni blogger tegar kan...aku resign terus dari company..kongsi ilmu2 bermanfaat dengan blogger2 semua..peh tu aku nak buat pengumpulan besar2an dah macam komuniti ala macam geng2 politik tu...tapi ni aman punya lah..aku nak buat kerja2 amal...alahai, aku suke dok dalam masyarakat atau org2 yg bermasalah ni...suke nak selami hati derang..suke nak menolong
mak aihh berangan sungguh kan...betul ni..memang aku suka nak bantu orang..cuma aku ni tak kaya raya je..yg ada tenaga jelah kannn

**okeh...time to punch card...see ya!!! adiozzzzzz

8 org mintak aku reply komen;P:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak lolly..aduh murni suci sungguh niat mu itu ;)

aminnnn moga murah lagi rzeki family ini..

~C-K-K~ said...

Blogwalking sini.. datang dari blog abg BEN... salam perkenalan...^^Y

JOM DATANG SINI...
http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

risa said...

wahhh adik dolly..kakakmu ini verangan je ler..diri sendiri pon cukup2 makan..adehhh

CKK...sat2 ai terjah eh

NeenaAnuar said...

akak sayang.. anda dah kene TAG ngan saya.. so jom joint GA pepel nie.. :D

http://neenaanuar.blogspot.com/2011/05/purplelicious-love-giveaway.html

sesegar said...

salam perkenalan kak harisa.check out mines :D

Lulu caldina said...

kakkkkkkkkkkkkkkkkkk...............
dah sarap?

risa said...

ok neena sayammm..nanti akak join eh..hehehe

sesegar...salam perkenalan dear

lulu!!!! tak sarap!! huwaaaaaaa

CikBulat said...

haisyy~ over la tuh resign. HAHAHA

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat