Wednesday, May 11, 2011

Janganlah majuk:( sian saye tau!!!!

Salam korang semua...

Tetiba ada entri plak lagik...ekekeke sedih neh...ada org merajuk ngan aku..
Camno aku nak pujuk?????? uwaaaaaaaaaaaaaaaaa jangan lah majuk...aku sayang semua kawan2 aku
lagi2 org tu aku dah anggap macam saudara kandung aku sendiri:)

Seriously, aku memang sayang semua org yg sayang aku...macam aku tulis kat status FB aku...kite sesama kaum sejenis ni biarlah sayang menyayangi..tak kire ape pon rintangan mendatang..harungilah dengan tenang dan sabar...kalau kite bersatu insyaallah kite pasti akan KUATTTT!!

"Kakak...owwhhh kakak...tau kah kamu saye tak punya kakak?? Taukah kamu saye takde tempat nak menyandar bahu?? saye tak pernah ada perasaan sayang yg begini kuat untuk seorang wanita lain?? saye pernah dikecewakan dengan kasih yg tak berbalas...so, saye tau kakak takkan buat benda yg sama kan...walaupon saye seorang yg kurang budi..saye masih tau menghargai mana intan mana kaca...saya sayang akak sampai bila2..huhuhu tetiba aku emo tau kak!!!"

Aku jenis tak pandai nak tunjuk kasih sayang tau..so, selalu org2 yg rapat dengan aku akan cakap aku ni tak sayang kat derang...uwaaaaaaaaaaaaaa EGO kah daku??? taklah...aku ni pemalu sebenarnya...ellehhhh tetiba korang muntah ABC plak...hahahaha tak kisah lah....ini entri sebenarnya nak pujuk kakak sayang aku neh..
KAKAKSELA....ellehhh ko kan kak...saje je nak buat muncung itik tu kan...taulah muncung ai lagi vouge dari akak tuh...ekekeke KAKAKSELA!! udah2 tu...bughok benau ghopenye...takmo majuk!!! nah amik munge neh..ai kasik spesel untuk akak sayang ehh....


kak...cepat amik ye...kalo takmo saye bagi akak serdak teh...ekekeke

comel kan anak akak neh...kalo korang nak kenal dengan kakak yg suke pot pet ni pi klik gambo tu ye..nanti ada sekor bunian colek korang pi sinun..hehehe

**okeh kakak sayam..takmo majuk2 eh...ai nak punch card dah neh..kasi peluk sikit!! mmuuaahhhh


~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzz~~

22 org mintak aku reply komen;P:

Shiela Firdaus said...

♥♥♥ + majuk jugak sikit je lagi..hehhehee

Tina Othman said...

alalala sweetnya..nak majuk gak lah dgn k.risa hehee boleh??

ZWAN SABRI said...

samala ngan zwan.. zwan pown x pandai jugak nak tunjokkan kasih sayang zwan ngan orang yg zwan sayang.. HUHU

MySuaraBlog: Kumbang Bukan Seekor, Bunga Bukan Sekuntum

zuwaidah said...

baru nak bermesra kat sini, dah punch kad dah...hishhhhhh

storyfromme said...

comel anak akak tu.

risa said...

kakaksela..tengok tu..haishhhhh tak ghoti den nak pujuk aiihhh..bunuh diri kang aaaaa:P

tina...ko jgn dik..pengsan akak nak pujuk semua org kang adoiii

zwan dear...kite serupaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:P

risa said...

akak zue...alolololo tambah comel akak majuk tu..erkss takmo2 akak kan vouge mana leh majuk2 aihhh

storyfromme...kan kan comel kan..udah kena ke belum yang??

Peri PiA said...

terima ksh bunge itu,hehe

Bigdaddyz said...

hehe....

Farah Shamsudin said...

laaa.. kak sela merajukk kee? nak majuk juge la dengan akk..:P

ashra said...

saya majuk ni..nak pujuk gak,plsss...hehehe

Lulu caldina said...

hoho apa ni apa ni? ketinggalan ketapi..tak tau apa2..ekeke..

my kakak, meh lulu tolong pujukkan siapa yg merajuk tu...alo alo, manjanya dia....:)

josrevalution said...

salam.. comelnya ank kaka ne.. i folo u.. folo me lee..hehe
20 top lagu english masa kini part 2

Lulu caldina said...

my kakak, jom join ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-desktop-lappy.html

risa said...

piaaaaaaaaa...amik le sorang sekuntum eh..thanks dear:)

bigdaddyz..hehehe erks??

farah...no no no..fensan teman:)

ash...adoiiii meh akak cium meh...ekekeke

lulu sayammm...akak ni memang selalu majuk tau..saje je...ish ish ish

jos..ok...on my way now;)

lulu..okehhhhh sat eh

Shiela Firdaus said...

masehhh shayanggggg~

risa said...

yeahhhh kakak sayam ai dah datang pepagi kat sini
my pleasure kakak...ai shayang u tau..please remember dat;)

oshin-jamel said...

aiyak...akk sela majuk ker..hahahahha!!!!ala macham²!!!!! akk sayammm..hehhehehe!

Murni Delights said...

wah akak berdua main majuk2 erk..kak sheila majuk ngan kak risa..
he..he...majuk lagi..
saya pun nak majuk jugak.... kak risa leh ke?

aizamia3 said...

alala... majuklah pulak.. nak pujuk.. saya pun fail.. hikhikhik.. tak reti bab2 pujuk-memujuk ni..

psstt: comeiiler si kakak itu..

PinKy MoMMa said...

eh nape ramai sgt madu ku ni ahahahaha

kak lolly...adik dolly jeles!
ahahaha aduh ramai hati nak kena jaga nih ahahahaha

nuyue said...

kalau saya merajuk,ada ker org nak pujuk

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat