Thursday, May 5, 2011

Meh mengundi meh..sokongan diperlukan:)

Salam semua...

Dari hari tu aku nak post entri neh...tapi tak sempat haihhhhhhh....
Aku memang ada buat undian everyday sorang sekali...harap2 dapat lah membantu
Haipppp!!!! entri ni takde berbaur kipas ke ekon ke okehhhh...ni satu2 cara aku sokong mereka dari belakang...sebab aku pon belajar dari mereka juga...hehehehe

Korang dah sarapan kan....so, meh kite jalankan tanggungjawab sebagai pengundi...hahahaha
Dah macam pegaiwai SPR pulak **padahal aku tak pernah mengundi sape2 ekekeke (itu pilihanraya tau)

Memula meh kite undi dak kecik yg berjiwa besar neh...keroje je asik nak makan tapi tak besor2 dan tak tinggi kannnn...siannn baja tinggi ada tak?? meh bagi sikit kat dak kecik neh:)



klik kat gambo dak kecik neh...nanti kapal korek pi bawa korang umah DIGI WWOW ye...thanks kengkawan:) **rasa2 dak kecik ni dah jatuh no4

Okeh...yang kedua sifu aku neh...hensem gak le orangnye (tapi encem lagi somi aku lah.hahahaha)..berjiwa ada taman....sangat2 perihatin pada blogger2 yg baru nak naik ni kann...pernah review blog aku (thanks sangat2) dan beliau sering dikaitkan dengan God of Traffic!! ayarkkkk!

korang...meh le undi sifu neh ye...dah jatuh ranking dua dahhhhhh
klik kat banner atas neh...kang jet pejuang 1502 akan bawak korang pi undi kat sana:) thanks ye

Okeh...yang ketiga siadik cantik manis yg memang meletop kebabomm...hehehehe tengah cintan cintun ngan Mr.Buck dia lepas dikecewakan ngan si ehem ehemmm....dak ni suka makan epal agaknya sebab tu nama dia cik epal...ekekekek...dak ni pon sangat2 fun dan memang tak boleh bla kalau baca entri2 dak epal neh

korang klik kat gambo atas ni ye....cam yg lain2 jugaklah nanti back hoe aku bawa korang pi undi dak epal kat DIGI WWWOW tu eh...jom undi...thanks ye:)

Okeh semua last but not least meh kite undi JEJAKA idaman MALAYA neh..boleh isi borang kalau korang suka kat beliau ni ye...sangat2 gebu macam makanan2 yg beliau masak tu...aku admire PCM neh..yelah macam aku cakap selalu aku pompuan..tapi tak pandai pon masak macam beliau...wohooo sedih wooooo

 korang undi lah sape2 yg korang rasa layak ye...sebab aku takdelah nak paksa korang kannnnn
derang semua ada kriteria masing2...aura masing2 kan..undilah mana yg korang suke ye..thanks semua

*Akhir sekali, cehhh macam Dato' plak.....aku doakan mereka semua berjaya lah...ramai lagi sebenarnya blogger2 yg bagus2 penulisan yg menarik dan isi2 yg da booommmm pilih lah mana yg korang rasa layak ye ..OKEH!!! SELAMAT MENGUNDI dan SELAMAT BERJAYA semuaaaaaa!!! mmuuaaahhhhh
EH KORANG!!!! SEBENARNYA BOLEH UNDI BANYAK KALI LAH...LEPAS UNDI KORANG CLOSE BROWSER TU AND LOG IN SEMULA...HAHAHAHHA TADI AKU DAH BUAT!! SO, AKU DAH UNDI SEMUA...YEAYYYYYYY BETUL NEH..SILA BUAT YE:) kena amik masa sikit lah:P
 



~~~adiozzzzzzzzzzzz~~~

12 org mintak aku reply komen;P:

Lulu caldina said...

lulu nak undi kak risa...ngee

risa said...

ekekeke...hamboi dak lulu
undi ai nak watpe...ai ne weng selalu..kannn

etiey.com© said...

betul kata lulu... nak undi kak risa.. ekekkek :p

Ieda Al-Habsyi said...

maleh nak undi depa, bukan best pon, baik aku undi ko kak risa lagi menariks hati aku, hehehehhe :)
Hidung Aku Tetiba Teramat Kembang Selama Dua Hari Satu Malam

risa said...

etiey...hamboi dik oiii...akak ni nan hadoooo...fensannnn

ieda...alololo mentang2 le hidung aku kembang ko citer pasal kembang ye..mmuuehheee
ko undi aku watpe? tak masuk senarai langsung lah adik2 sayang oiii

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kita doakan mereka berjaya ;)
caiyokkkk!

kak lolly..nape x masuk dalam kategori humor tu..kompem adikmu pangkah ari2 okeh..adeh kakak ni memalu plak huhu

risa said...

hahahaha..adik dolly molly kuh!
kategori apekah itu?
tidak ketahuan diri ini...hehehe
takmo takmo..karang kena boo ngan orang kang aaaaa

kakchik@ella said...

kc pn ada undi dua dari mereka. nak tau sapa?? Syhhhh .. Undi adalah rahsia. Hihi

LindaRahim said...

undi gak diorang...tp x ari2...

zuwaidah said...

tabik spring la kat risa....toing toing toing

risa said...

kakchik...hehehe undi rahsia kan...saye undi semua! opss

linda...janji kite sokong kan kan

kak zue...ape yg tabik tu mak aihhh

Lulu caldina said...

tgk ramai sokong.. undi kak risa lah best..ekeke

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat