Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Selamat petang semuaaaaaaaaaaaaa...

Lambat plak aku join segmen sifu aku kali neh...haissshhhhhh
oklah ai nak join jugakkkk tak kire walaupon dah beratus2 yg masuk nunnnn



meh ramai2 kite join jommmmmmmm
korang kelik je banner sifu eh....dah siap tinggalkan url korang kat sinunnnn
 

13 org mintak aku reply komen;P:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

risa said...

solo..gegar yokk..hehehe

dhiya..thanks for coming!! yeayy

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

HajarRasdi [BdkKck] said...

salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

NanieKhairani said...

salam kenal.. datang menggegar...

BudakBosan said...

haiiii..jom lawat/follow kite lak.. =)

Jerung Gergasi said...

yo jerung datang singgah & jadi follower ke 808 =)

http://www.izzudin.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat