Monday, May 16, 2011

Erkss?? What??

Salam senin korang semua.....

Hari ni mcam mana? rasa fresh tak? semalam penat bejalan? huhuhu

Pepagi dah hangin ngan anak dara kannnnnnnnnn...Jaga anak remaja sangat2 mencabar okeh...Tapi mulut masih lagi boleh nak cover...haishhhh kalau idak memang dah ku lepuk2 dah kucarut2 je...seb baik aku tarik nafas panjang2 mengucap banyak2...alahai anak..jangan lah buat mama ni marah..korang semua ni untung tau...sangat2 beruntung..tak macam zaman aku dedulu...emmmmmmm takpe2..dugaan kan..

Takmo cerita pasal anak dara yg buat aku marah pepagi...ni apehal plak ngan BLOG neh?? wat de cat?? fussy cat dol!!! mana semua komen kengkawan kat latest entri eh??? korang makan ke hape??? wahhhh marah jugakk!!!! huihhh memula nengok entri takde...ok lagik mesti derang cover balik...peh tu tengok entri dah ada komen plak hilang!!!! wohoooooooooo korang memang nak makan gigi!! dah le kengkawan aku ciput je..itupon ko nak telan semua komen kengkawan aku kannnnnnnnn...bosan lah ko ni blog!! aku tukau kang aaaaaaa

Okeylah kengkawan hari ni bos ada,....nanti2 aku bw lagik eh...hari tu aku dah bw blog korang tapi sebab takleh nak komen aku kena terjah balik le blog korang...rasa tak puas hati plak tak dapat beromen..erksss!!!! berkomen lah...ekekekeke

Okeh..macam biasa hari senin beg aku penuh le jajan untuk seminggu kannnn...nak tengok tak???? meh meh hahahaha jgn marah okehhh...aku memang suke penuhkan beg dengan makanan..maklum le kedai jauhhhhh..ape tah lagi supermarket...siannnnnnn.. jeng jeng jenggggggggg

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
okey ye...kang tengahari aku sambung entri weekend...selamat bekerja semua!!!

~~adiozzz~~

23 org mintak aku reply komen;P:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

ye la kak..; komen kat entyr fia yg last tu pun hilang... hangen jer...

amboi kak, sedapnya la pepagi nengok byk jajan. nak la sikit.

Lulu caldina said...

morning my kakak..erkk... makan tu? tak sihat..hoho

kak, itulah, semua dah hilang.. dah berapa hari, masih tak cover... Yang paling merisaukan, bila org submit komen, entri untuk Giveaway hilang sekali...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

entry ku terbalik,templete dh hilang terus...hurm..komen takyah ckp la mmg hilang laaaa....

risa said...

fiza..tulah kan..adehhh geram neh..camne nak cover balik...mana carik!! mau kah..meh datang sini:)

lulu...makanan tu time petang2 dear..bukan sekarang..itupon akak makan separuh2 hehehehe just nak release tension je...lorrrrrrr kalau komen GA jenuh lah dear..alahai camne tu?? agak2 nanti ok balik tak?

izwa...hah???? lagi dasat eh..camne tu?? nak report kat mana eh..adoyaiiii

IDAZS said...

mmg komen kat entri yg latest hilang. sob sob..

alahai, dugaan membesarkan anak kan kak, atuk sy pernah ckp dulu,

"jaga anak dara sorang lebih payah dari jaga sekandang lembu"

Apepun kita sebagai ibu sentiasa keluarkan perkataan yang baik-baik, kata-kata itu satu doa. (peringatan utk diri saya sendiri juga) walaupun kdg2 terkeluar juga bila dah marah :P

waaaaaaaaaaahhhhh!!! stok seminggu, cedapnyaaaa, nak bueno dan snickers!

risa said...

idaaaaaaaaaaaaaaa...
tau takpe sayam...akak ni ada 3 anak dara tau...YAALLAH..akak selalu doa buarlah zaman remaja derang habis macam akak..sebab akak dulu tak bebas macam bebudak sekarang ..itu jelah..buat masa ni semua mendengar kata, cume kengkadang derang tu menguji kesabaran mama dia ni..adohaii pepagi dok becakau ngan adik..mana tak hangen

Tina Othman said...

wahhhhhhghhh ada kinder bueno dgn snickers...peberet tu

zuwaidah said...

Kak zu pun kecewa gak dgn blog since last week tak boleh nak sign in. Mati akal weiiiii. Pagi ni bukak semua dah hilang, sedeyyyyy...terpaksa key in yg mana dah kak zu follow nih...satu keje pulak.

Sari Yusa Ibrahim said...

byk betul jajan tu, mintak sikit, hehehe

Ujang9897 said...

waa......cekelat2 yg best

belogkiter said...

dah ada anak dara ke? nampak macam muda je.. hihi

risa said...

hello tina!!kalo pi keja kena ada ceklat..sebb nak ilangkan stress..hehehe

kan kak zue kan..merudum sekejap mood nak berblog..haishhhhh
tunggang langgang tak belog akak? saye dah singgah tengok sama je cam dulu..ke saye yg tak nampak neh

risa said...

Sari..mau kah?? tak boleh!! ekekek stok seminggu tu:P

ujang..best woo makan ceklat:)

belogkiter..mude ke? ekekeke nak cekerim?? meh akak belanje:P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakakkkkkkkkk...
saya jeles okeh! wah saya x menahan ahahahaha..

wah minum pearl hukhukhuk..meowww~

fazilzura said...

huhuhuhuhu samo le kite, geram betui ler, abis sume ilang huhuhuhu....

wahhhhhhhh siap ado pearl kacip timah lew...

* salam kenalan dari FAZILZURAKIL

risa said...

hehehe...adik pinky dolly molly sayammmm...ape nak jeles tu...ahkak ni dah tua dik nonnn kenalah jaga ape yg patut...ekau tak nengok lagi segala mala pil kacip le bagai..kopi and ceklat punya air pon ado...hehehehe...akak sedor diri tau!! hahahahahaha


fazilazura...salam perkenalan dear!!
erkss..pearl tu wajib ado dik

NisaAdnan said...

whoaa kinder bueno yg
best tuu. perghhh!!

Ardini Humaira said...

whoaaaaaaaaaa banyaknya stok... nak sket :D

nuyue said...

byknyer stock makanan akak..kalau kita satu opis..confirm nuyue rembat akak punya coklat..heheh

risa said...

nisa...ekekekek gile kentang makan..satu bungkus ada dua slice kan..ni ada lagi neh:)

ardini...ala dik..tinggal dalam gini le gayanya:)

Lulu caldina said...

tak pastilah kak, akan kembali tak apa yg hilang kat blog tu...ceh, lepas ni harap2 tak jadi lagi.. menyusahkan betul..

hoho, tapi siyes, semua makanan tu mmg yang terbaek.. makan susah nak berhenti woo..ngee

bersama kak Es said...

wow...sumbat !!
hehehe

risa said...

kak es..ekekek stok tu:)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat