Friday, May 6, 2011

Bestnye dating!! erksss

Selamat sudah malam semuaaaaa..haissshhhh

Udah makan malam ke adik2 dan kakak2 semua?? hehhee
Tajuk?? hah?? korang ingat aku dating ngan sape? ce teka ce teka???? mmuuuuaahhhhh

Konon2 nak memasak katanya untuk bebudak...cettt..hampeh lah kannn...tetiba rasa nak shopping..hahahaha dasar perempuan!!! oittt bukan lah...aku sok kalo jadi nak pi mejlis rakan grup RH tu...bday anak montel dia yg ke pertama..mak aihhh yg ke pertama ada kaaaaa..huahuahua

Tema pepel katanya...aku nengok baju2 pepel aku dah buruk2 le...hehehe dak mia ada lah satu baju pepel yg belum makai kann so, takyah beli...hehehehe so, aku ajak le sorang budak ni dating ngan aku...rasa2 cam takde masalah je kannn...layan gak budak ni kalo bawa pi mana2..sape eh????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hahahahahhaa...aku dating ngan anak dara bongsu aku neh...erkss bongsu kah??? korang tengok le budak neh..siap duduk2 lah bagai berenang2 dia kat The Store tadikkk..haishhhhh

 ngamuk sudahhhhhhhhh...lapo katanya nak mam eskerim..emmmm

 hehehehe moncong tetap vogue kan dik kannnnnn anak mama betullahhh

 ABC ni sodap tau....dak mia siap request cekerim atasnya...ekekekeke

 see...see....pandai kan dia makan sendiri...haihhh bakal mewarisi bakat makan2 mama dia kan kan kan

 ni steak mama yg teringin nak mam...hehehe 22.90 jer.....sodap dan lembut..boleh mam lagik

 korang tengok le...boleh tu tidor berdiri...alahaii anak omak...

 sempat le aku menyambor baju2 neh hehehe snails and son le apo lai..kannn


***semoga korang semua berbahagia selalu bersama kuarga tersayang ye...have a nice weekend...harap2 sok cuaca cerah le ye...banyak jemputan nak pegi...insyaallahh:)

~~adiozzzzzzz~~

9 org mintak aku reply komen;P:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hamboiiii menternak lemak yg sedap lagi meleleh~
kakak lollyku..dik dolly mu pun g da store tadik tapi lain negeri la ahahaha...

sopping saje kakakku ni..
nmpk size kecik je..mak budak nye dah habis di jakel ari tu ke hikhikhik

risa said...

hehehe...adik dolly sayam ku...
sayang kamu selalu...menternak lemak ni memang syiok kan...lagi2 kalau takde org dok jeling2...lagi sedap aku ngap ngap...ekekeke
jakel tu ada fasa lagi tu sayammm...
adehhh gilos den nih

mama comel said...

wah3 bestnya jalan...mum tak ajak pun ..hehehe..

Princess Nur said...

wah..sakan yer..jalan2..makan2..shopping..hehe

Lulu caldina said...

kak..............
ikut..

risa said...

mama comel...ekekeke on da spot je jenjalan tu..dekat je ngan rumah..

princess nur..kannn selagi rm tak habis tu lah kerja nye..ekekeke

lulu...alolololo camno nak ikut..jauh nye kamu dik oiii

Puteri Kasih said...

Aiyak akak..ABC tu buat adik terliur je...dahlah cuaca panas ni...sampai hati tak ajak..huhu

wan said...

nampak cm sedap je steak tu kak risa..

Mama Kyra said...

alamak terpakai id husband eja..mama_kyra

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat