Tuesday, May 3, 2011

Bonus??? licin sudaaaaaaaaaaaaaaaa

Salam korang semua...again and againnn...

Baik korang jawab kalo idak dosooo...hehehe
Tahun lepas punya bonus korang udah dapat ke?? hehehe udah dibelanjakan? adehhhhh
asben aku punya dah dapat le masa akhir tahun lepas...udah disimpan neh..pelaboran masa dopan

Aku punya???? hahahaha baru mendapat bulan lopeh...mmmuuuaahhhh
So, aku tak online 2 hari sobab eh..SHOPPING!!! yeayyyyyy...duit aku kannnn suke hati aku le nak beli hape2..somi aku boleh geleng2 kepala je ler....*bape sen sangat le bonus aku nak banding ngan dia kan:(

So, aku memborong fasa 1 kat Jakel eh...lepas tu nanti ada fasa dua dan tiga tu...hahahhaha

Hari Ahad memenuhi undangan bday parti anak kawan FB aku..merangkap adik sayang aku jugak le budak sorang tu...mak aihhh sibuk makan daging kamben sampai lupa nak snap gambo..haishhhh sat2 aku nak curi gambo anak dia kat FB eh
nilah bebudak yg dirai kan tu...baby kecik tu buah aqiqah..yg lelaki tu bday boy!!
hehehe memang happening dak dua orang neh..sorang dok tido je tak mangun2..yg sorang dok tawaf satu rumah ngan ayaq liur dia kan kan kan *ariss aku curi gambo anak ko kat FB!mmuuaaahhhh

(1/5/11) - sambil cari hadiah bebudak dua org yg cute tu aku sempat jugak le menbelikan baju2 baru dak mia...perghhhhh tengok jeans cecomel...memang comel secomel rega nya... semuanya 70++ (bino natural)..aku belikan dak mia sebab memang aku suke belikan jeans or suar2 yg boleh lelaki or perempuan makai neh...hehehe. Kat giant plak tengak offer pampers huggies selalu 40above tak pon 35above..sekali 29.90 daaaa sambo sekali 3...hehehehe **padahal ada cloth diaper tuh!! ape daaaaaa...sekali sambung plak pi ke JAKEL...hamek ko...konon2 nak naik tingkat paling atas..sekali mak aihhhh rega spasang kain RM399...kalo beli 3pasang boleh dapat RM1000....hahahahah bye bye jelah ye...lain taun aku beli
Untuk anak2 aku dan aku dapat le kain cotton english dan kain shiffon dan satin...boleh le

 apesal warne tak merah eh..adehhhh ni merah tau..ape daaa

 pink tu cotton..semeter 38hengget...chiffon tu 25hengget semeter
korang bayangkan semua2 nya aku beli untuk 3orang setengah..yg setengah dak mia lah...hehehe

antara beg2 jakel ku mmuuuaaahhhhhh...botak sudaaaaaaa

(2/5/11) - masih melayan anak2 jugak...*selagi duit mak tak habis ye nak oiii...nak cari benda lain terdapat menda lain..kali ni lebih kepada dak mia jugakk..ayarkkkkk anak daraku cakap mama pilih kasih lah...asik2 mia je dapat new thing...ellehhh korang dah bosar2...dedulu masa kecik2 sama gak asik layan korang je kannnn...hahahaha...semua yg ada dibadan mia ada lah menda baru setiap minggu..mak oiii fensannnn
Layan gambo le eh...aku ada banyak keroje neh...curi2 je..kang jadi entri basi plak;P

 baju, hairband dan bola baru..hehehe

 mama nak enterprem jugakkk:)

 ni budak ni lah yg request nak makan chinese style
cehhhh demand betul!!

 butter prawn separuh dahhhh

 yg ni pon dah separuh baru nak snap..adehhh

 takmo orang suap aihhh nak mam sendirik...hamek ko balik kena cuci baju ngan clorox..ekekeke

 tetiba mia dapat beskal...padahal dia takut nak naik...ekekeke

yang ni aku paling hangen...memula dia tulis 9.90..so, macam kacang jelah aku hamek..sekali pi bayor katanya 29.90...nyampeshhhh camni pon dekat 30hengget??? wat the cat pussy cat doll

**sekianlah laporan saye untuk hari ni...ish ish ish makin lama makin kurang entri kannnn...aku busy lah wehhh sori korang eh..(bajet cam ramai beno baca..wekks muntah pelangi) hehehe



 ~~adiozzzzzzzz~~

18 org mintak aku reply komen;P:

mcm ni lah said...

semua adik2 yg kt dalam gambar tu comel2 belaka,. jaga diorang baik2 tau,.

sasha @ mumyalya said...

kak sayamm..yg pic last tu paling sha tak puas hati..rm29.90??perghhh..gile hape..cehh!!ermmm..ape pon,jelesnye dgr dia soping sakan..hihi

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak lolly..phewwwwww~
banyak nyerrrrr shopping!

tapi ku baca smpai bawah skali..x de namaku kak ;(
smpai hati x belikan apa2..hukhukhuk muntah pinkkkkk wangi punyer!

Norazrani Maamin said...

bestnya shopping...x de bonus thn nie...huhuhu

nuyue said...

alahai saynag seribu kali sayang..abam awish xsempat jumpa mia hari ahad ritu...boleh pulak abam awish curang..pi ngorat anak si Liz..heheh

risa said...

mcmnilah: erkss nama ape neh..hehehe
insyaallah...saye akan jaga amanah ALLAH ni ye..terima kasih:)

sha..tulah kan...geram tau derang tak hapdet..nyampeshhh nak buang jugak dah tu...sekali ramai org belakang kang...bayo jelah sambil bebel2 molot aku neh..cettt

adik molly...ekekeke alolololo cian dia eh..elleh kakakmu ini soping tak berapa lah yang...tak pegi...lenkali akak datang sinun eh...kamu mau teh ke sayammm...akak pos eh

arra...alahai..kenapa takde bonus?? pi cepuk bos!!

nuyue...hehehe akak lagi besh tak amik gambo ponnn hampeshhh
owhhh awisy curang ehh..babab kang aaaaaa

waN Mohd Salim said...

adoiiiiiiii jeles tahap cipan tengok budak kecik kt atas tu .. bab ps tak de adik

aizamia3 said...

tu yang maleh nak jalan2 cuti2 malaysia.. confirm habih duit.. ni cuti sekolah ni en. suami dah sruh apply cuti nak jalan ke pantai timur.. adeh deh...

Farah Shamsudin said...

huhu.. banyak nye sopping.. sopping adalah terapi untuk wanita kan..?? hehehe

Amiizaa2001 said...

seronoknyaaa shppng:)

zuwaidah said...

bagusssss...shopping sakan nampaknya...hahahaha yg kain jakel tu bila nak gi tempah tuuu..dengar tailor tutup tempahan hujung bulan nih atau risa sendiri yang jahit.
kak zu pun baru gak dapat bonus....tak usik lagi nih...hehehehe saja nak tayang kat risa yahooooooooooooo

umialya said...

wow bestnya, siap daa shopping baju raya..

risa said...

dak senja sayam...takde adek eh..mehlah jadi anak angkat mama..hehehe

aiza..hehehe..takpelah, biasa org lelaki ni atau kite sendiri dah penat2 keroje mesti nak rehat kan kan kan..

farah...hehehe bukan selalu pon kan...akak ni takleh pegang duit lama2 lebih baik banje terus..kalo idak tak nampak ape..tau2 habis..

amiza...weeee sonok habiskan duit..erkss

risa said...

kak zu sayammmmm....bulan depan dapat back pay...bulan lagi satu dapat kutu...weeeeee jangan jeles okehhhh

umialya...baru 3 pasang je dear;)

Princess Nur said...

wah..shopping kain raya ek rissa/ nur pn dh beli kain tuk raya gaks..

Lulu caldina said...

sob sob sedih gak sebab takde bahagian...join pinky momma sedih..ekeke


selamat raya kak...eh ..
belum lagii lah...
tapi kain dah beli!! *wink
kak, kueh raya bila nak shop?

ramizah said...

bestnya habiskan duit untuk anak2 kan!!!! heee...takde bonus la...nak sikit!! heheh

etiey.com© said...

hehehheh ramai dah shoping kain baju raya.. kami yg anak beranak dah selamat. yang mak budak rasanya lom habis lagi. ekkeee

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat