Friday, May 6, 2011

~~Best nye dok umah!! lalalala~

Salam korang semua...ape citer best hari ni???

Semalam seharian tak hapdet eh...keroje banyak le, tolong estate sebab hari ni temple festival derang...
Aku???? cuti lah estate bagik...lalalalalalala seronoknya dok umah kan...batak tol lah

Aku dah siap menggodek benda2 kat luar halaman rumah...takde lah heavy sangat pon..sebab baru mesin rumput...nyapu2 le sikit kannnn ..peh ni masak plak ye..tak tau nak masak apo neh
Hehehehe...nak masak best2 ni...tapiiiiiii takde menda dalam fridge uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Okelah entri pendek je neh....nak mandi..panas woooooo umah ai takde ekon kann..kena mandi lah ekekeke...jom mandi jommmmm erksssss

 tengok tu pelam chekonan aku...wehhh sampai jejak tanah neh..ish ish ish

 penuh neh...kali ni menjadik2 buahnya...boleh jual selonggok seploh hengget...eheheheh

dah bersih umah hambo kan kan kan....kalo idak lalang boleh buat main sembunyik2...ekekeke tengok pokok pelam yg belakang nunnn...tak mo berbuah yo...den tobang ekau kannn dah le kena tipu ngan dak kedai bunga tuh...kato polam epal sekali polam bengkok ghopenye...cettttt
tapi gemok kannn cam tuannya...ekekekeke

**entri kelam kabut neh..den nak poie masak..ehhh tapau kot...have a nice weekend kengkawan!!


 ~~adiozzzzzzzzzzzzzzz~~

15 org mintak aku reply komen;P:

haslinda said...

sedapnye buah mempelam. nak cikiiiittt...^^

nuyue said...

nak marah nih
apasal tunjuk gambar mempelam
kang tak pasal2 mak buyung nih dah telan air liur...huuaawww

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak..
wahhh terliur ceq tgk pelam tu huhu..buat jeruk sedap tu..uihhh dah meleleh2 air liuq nih..

bak mai skitttttt...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak..
wahhh terliur ceq tgk pelam tu huhu..buat jeruk sedap tu..uihhh dah meleleh2 air liuq nih..

bak mai skitttttt...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak..
wahhh terliur ceq tgk pelam tu huhu..buat jeruk sedap tu..uihhh dah meleleh2 air liuq nih..

bak mai skitttttt...

CikBulat said...

tetiba je tengah nelan air liuq ~~

Alin Marlini said...

sedapnyer buah mangga tu Risa..sampai mencecah ke bumi..hehehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

buah polam oh polam!

Lulu caldina said...

org ngandung mesti tak tahan tgk buah mangga tu..

fisa othman said...

selamat bercuti beb...;)

zuwaidah said...

pelam tu petik banyak, buat jerok...fuhhhhhhhhhhhh sedap weiiii!!! yg pokok pelam tak berbuah tu...cuba sembang2 sikit dgn dia....kasihan tuan dia asyik berblogging jeeee...pokok pun nak jugak bermanjaaa heheeeeehehe

ashra said...

sedapnya..da terjuntai kat tanah tu tandanya kena hulur2 kat sini ye.hehe

ZWAN SABRI said...

slamat bercuti dan bersantai di rumah.. ;)

MySuaraBlog: 8 Fakta Pornografi Dan Internet

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat