Wednesday, May 18, 2011

blogspot buat hal lagik!!!!!

Salam korang semua!!!....

Semoga semuanya sihat dan dalam lindunganNYA....
Korang dah cek blog belum????????????? wat happen?? ada maintenance lagi ke hape???
Jadi tak kat korang eh??????? aku nak pi follow org pon takleh neh...adehhhhhh
apo nak jadi ngan blog neh....kalau hilang semua memang aku malas dah nak berblog wehhhh huh!!!!
Get well soon eh blog!!! kalo idak aku majuk seploh abad!! erksss


korang nampak tak??? takde pape kat situ....entah pi mana semua ntah...tadi dua tiga blog aku terjah pon sama gak..takleh nak follow...ke komputer aku ada problem eh...cepat korang pi cek!!!!


~~adiozzzzzzzzzzzzzzzz~~

42 org mintak aku reply komen;P:

Syah_Ridzeah said...

sume pun xda nmpk follower.. blog sy pn mcm tu jgk..

oshin-jamel said...

waa..bahaye nie..skg gak pg cek!!!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kak,
blog fiza pun...
follower tak de.

Eza said...

ok jeee ai punya...tp memg pon, blogspot skang nie semakin bengong!...xpe...ptg sket ok lah tuhh..

iduraz said...

memang ngeng ckit kak blog pagi ni..follower ilang n takleh nak follow orang..huwaa

Shaherah said...

hahha same lar.. shera punyer tempat follower pun kosong..

Irma Rizal said...

salam akak..
memang pun sejak 2,3 ari lepas irma mengalami masalah ni..
smlm pun luahkn kat blog..
irma x leh insert gmbr..
tmbh widget pun x leh..
save draft post pun x leh..
angin je..

huhuhu..agaknya blogspot masih belum betul2 habis maintenance kot...
masih sakit..

Farah Shamsudin said...

kejap je tu kot..nanti oklah tuu..

cik ayin said...

sama la..huu..takde jugak..
maknenya tak payah risau..haha

SANDRA AZWAN said...

Salam..sejak akhir2 nie ade je masalah.....sabar jela..;-P

Lulu caldina said...

mmg macam tu my kakak... dia buat hal lagi.. dan sejak smlm semua entri yang hilang dah kembali, tapi dia tak kembali pada tarikh yang hilang, melainkan duduk dalam draft... tgk, buat org kena 'kerja' lebih..

Lulu caldina said...

eh lupa, ekeke, morning my kakak, sihat pagi ni? sarap apa?

Lulu caldina said...

whoaa baru perasan... kat dlm gambar print screen my kakak tu nampak 'poker' n 'cafe'... pepagi my kakak main game eh? :)

risa said...

syah...uwaaaaaaa ngape eh? kalo hilang camne??? ;(

oshin!! pi cepat!!!!

fizah..tulah kan dear..huhuhu

risa said...

eza...camne u punya ok plak eh..makai dot com ke? adoii

iduraz..huwaaaaaaaaa jugakkkkkkkkk

irma..mak aihhh lagi teruk eh..camne tu akak punya lain2 ok jer..follower tu sayang woooooooooooo

farah..harap2 macam tu lah seremmmm

cik ayin...uwaaaaaaaaa riso akak neh

risa said...

sandra dear..thanks for comment:)

risa said...

lulu sayammmmmmmmm...wah banyak nye soklan dia aihhhh

dok dalam draft ke lulu...yg bosan tu komen kengkawan takde :(

akak belum sarap lagi eh..riso je neh..bos tak tepon pon..majuk kot..huhuhu

kat screen memang ada menda tu tapi dah lama retire lah dear..hehehe

Lulu caldina said...

:P

♥Mrs.Eady♥ said...

same laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa follower semua hilang!!!!aarrgghh....

JIJI YU said...

mueheheh.. ni bertambah sayang pada blogspotni

storyfromme said...

fad punya blog pon same jugak.

waN Mohd Salim said...

ps bru perasan pulop hahahaha sob sob

risa said...

izwaaaaaaaa....jom nanes jommmmm

jiji...nescafe milo...ai likeee *tetiba

fad...bako jommmm!!!

Ly_Tulip said...

akk pn ada masalah ni gak???igt kan sy sorg je... sedey~ :(

ramizah said...

semua follower menyorok...huhuhu

Nour Akmal said...

tu la kak..bukak2 je tgk kosong je..aduii..prblm lg la ni..tgh malam td ok je..pg2 ni bukak mcm ni plk..mcm2 hal la..

risa said...

anakanda ps..adehhh lambat eh..baru bangun titon lah tu:P

ly..malam tadi ok je..pagi ni baru jadik!!

ramizah..uwaaaaaaa tak best ah nyorok2..huhuhu

Wina Momma S and S said...

a'ah sama...huwaaaaa!

Firdnurjue said...

samala kak..jue nyer pun ilang gak..aishhhh

PinKy MoMMa said...

kakakkkkkk kena tukar pada dot com..adikmu nampak je hehe..

nnt kite kasi cara nye ye ;)

msredcheesecake said...

CIK RISA....SAMA LA KITA...PAGI2 EN BLOGSPOT DA WAT MSRED TENSEN....SABO JE LA...

risa said...

wina:(

firda...uwaaaaaaaaaaaaa:(

adik dolly sayammmmmmmmm ekau nampak eh? ngapa akak pi blog dolly takde gak nampak follower tuh..nyampahhhh
nanti ajar ye dear..thank u so much!!

nour...kan kan kan malam td oke je kannn:(

msred...rasa2 nak berhenti je berblog!!

etiey.com© said...

blog memang giler la kak.. kadang sakit hati jugak. macam2 hal pastu tak bagitau skit pun nak maintnce ke ape.. komenn n entry ada yang hilang!

IDAZS said...

kejap ada, kejap x ada. mcm chipsmore!

fyna said...

fyna pown kene mcm nih gak...
sedih...
;(

Ila said...

tak perasanlah plak...blogspot ni tgh membaiki kot

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm..sama laa..xnampak gak..huhu~ wat cuak je

zuwaidah said...

patut pun nak follow sorang blogger ni tak dpt...hish hish hish

hasrul hassan said...

Salam. Actually dah pernah dah berlaku sebelum ni. Tak hilang .. biasalah tu bila bandwidth tak berapa nak cukup. :)

ayu said...

alahai kak risa....ayu pun sama la...baru je announce nak cari follower yang ke 250..huhu

SyafzMagz.com said...

owh...kena macam ni jugak ke??

ingatkan blog sy je yang ade masalah widget follower

SyafzMagz.com

alexa yussida said...

hahhaa patutla yus punye pon xde..hehe layannn

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat