Thursday, May 12, 2011

Contest : Gambar Desktop Lappy

Salam hari kamis semua....

Kena tag ngan dak lulu neh...seb baik hari ni free..kalau idak jenuh jugak nak join mana2 GA ke contest ke..adehhhh manjang bz aje lah haishhhhhh

sape2 teringin nak join boleh le klik gambo ateh ni ye...owner yg menganjur tu ado dalam gambo diatas-sekian hehehe

Ada soklan eh...ngape guna gambar tu kat PC...emmmm sebab aku suke gambo tu..cam manje2 je ngan somi aku..padahal aku tak manja pon..hahahaha entah le aku suke gambo tu walaupon tak makai camera canggih ia tetap menawan hati ku..gambo raye tahun lepas tu.. So, bila aku pandang je gambo tu tambah menggebu2 le cinta pada sidia tu..hehehehe mengada2 kan..biasalah, dengan suami je pon bukan org lain ye tak? Okeh gambo kat PC aku ni dia...jeng jeng jenggggggggggg
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...heheheh simple je kan kan kan 

okeh aku nak tag dua org adik sayam neh



~~adiozzzzz~~

13 org mintak aku reply komen;P:

Lulu caldina said...

semoga menang my kakak..ekeke

risa said...

hai dear...
heheheh suke2 je kan kan kan:)
tengs for tagging me;)

♥Mrs.Eady♥ said...

dtg hamikkkkk tag :)

rara pinkmafia said...

opcoz ada piccy ngan hubby ye kak =)

ashra said...

btw,gud luck sweet kapel..

ashra said...

hehe..saya dlm lappy gambo anak.dlm hp,pun gambo anak.

sbb hubby yg mulakan dulu.die letak gambo anak dalam hp..kalu tukar wall dlm lappy pun anak..
uhukkk..kekeke..

IDAZS said...

ok tq kak, lunch nanti sy buat yea :)

PinKy MoMMa said...

wah wahh wahhh very da cuweet la kakak syg ;)
pink lagi hehe..i loikeee..
penganjur dia patut menang hehe ;)

zuwaidah said...

cantikkkkkkkkkkk.....kak zu pun letak gambar syiqin je...gambor suami biarla rahsia hahahahaha

risa said...

izwa...buat tau..sayang kamu

rara..hehehe mengada2 kannnn

ash..akak ni kurang kasih sayang..huk huk

ida..buat ye sayammmm

alalalala dak dolly...lulu pon tag u tau dear...cepat buatt!!

Murni Delights said...

wah cntik tue..he..he..
smoga menang kak risa

cik najihah said...

gud luck sis

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhhh romantic giler

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat