Tuesday, May 10, 2011

Entri Penghargaan for Miss Lulu

Selamat Malam kengkawan semua..

Macam biasa lah kan..kalau ada bos memang aku bizi le...lagi2 kalau dia nak pi meeting...
Tunggang langgang aku nak siap kan folder dalam thumb drive tu...ko kalau salah ape yg disediakan dalam folder tu mendapat le bila dia balik meeting nanti...

Tapi satu je aku respect bos aku neh...dia kalo marah masa tu jelah..peh tu buat tak tau je...haishhhh macam takde hati langsung kan...caitttt!! dah le marah aku boom bang boom bang..peh tu dah sejam dua boleh plak dok senyum2.....kalo ikutkan hati memang dah lamo den beronti...tp tulah, sian plak...aku ni senang betul nak simpati kat orang...

ERKKSSSSSS aku merapik!!!!! aku nak citer pasal satu blogger yg sangat2 concern pasal belog aku neh...sape lagi kalo bukan dak lulu yg gojesssssssss!!!! dak sorang ni selalu comment my belog..selalu tengok sape kawan2 baru aku..alahaiiii TERHARU akak tau sayammmmm...akak kengkadang tak sempat nak menengok belog neh..sangat2 terharu bila ada org yg ingat kat kite..."tak kisah pon kuantiti nye asalkan kualitinye tiada tandingan" dats for my fren ya!!! korang semua pon aku sayammmm...tapi semua aku semat dalam hati...


Bukan ape tadi dak lulu sempat print screen rakan2 baru aku yg dah cecah 777 aku sendiri pon tak sempat nak tengok...hmmmmmm
ini khas untuk adik ku lulu ye.....

kamu hanyalah kenalan alam maya
kamu hanyalah bayangan dan igauan
tapi bayangan dan igauan itu sangat2 menyenangkan

usahlah terlalu memuji diri ini
daku insan biasa yg banyak kesilapan diri
usahlah terlalu mengharap pada ku ini
kelak kamu kecewa menghitung hari

berkenalan dengan mu adalah satu anugerah
berkenalan dengan mu membuatkan aku megah
berkenalan dengan mu buat aku terharu
kerana dirimu sangat2 meruntun kalbu ku

****terima kasih ye dik...sokongan mu memang akak perlukan..terima kasih kerana ambil berat ye:)

~~adioozzzzzz~~

23 org mintak aku reply komen;P:

etiey.com© said...

wah suka latuh. hehhe... tapi kan kak sanagt terhsru kan bila ada kawan alam maya yang menghargai kita kan

rara pinkmafia said...

rara sllu gak tgk ramai yg view lul pages ni.nice kan =)

risa said...

etiey...aikkkk esyraf dah oke ke sayammm?? sempat lagik neh..
tulah etiey..sapelah akak ni..tak sangka ada org amik berat jugak..hmmmm

rara same goes to u dear..selalu jenguk akak neh..thanks ye:)

Farhan Zulhusmi said...

wah...siap ada lagu tu..hehehe....
alam maya sklipun kita akan tetap menjadi rapat seprti sudah lama kenal...kan???

ZWAN SABRI said...

Untung lulu tu.. siap ada entry khas lg kat dia.. siap banner dia ada kat dlm blog ni lagi.. HAHA

MySuaraBlog: Hormon Testosteron Penting Untuk Lelaki

Lulu caldina said...

hohoho ada sebab tersenyum di malam hari.. ngee TQ dear my kakak

mekchu said...

wah... terharunya dapat kenalan maya mcm tu.. susah kan nak jumpa macam 'lulu'.. hai lulu (wah, tiba2)

Ardini Humaira said...

wahhhh bertuahnya Lulu ;)

risa said...

farhan..kengkadang org yg kite tak nampak tu lagi mengambil berat dari org yg ada depan mata kan:)

zwa...erkss hamboi2..macam2 cara nak hargai kawan2 ni kan dear

risa said...

lulu...hehehe dok jadi musang eh memalam...haishhh tidolah..jaga kesihatan okeh..luv u

mekchu...ekekeke tetiba eh boleh je berkenalan ngan sapa2..berkawan tu takde batasan kan kan kan

gilastats said...

Nice One :-)

Ujang9897 said...

lulu ek...lulu pakai kete caldina..hehe...

Lulu caldina said...

ceh ujang... ekeke, morning my dear kakak

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniahhhhh kakak lolly ku yg suweet lg mueeetttt...

teruskan berblogging dear ;)
smga kamu berjaya dan suksess sllu ya..sayang ketat2 hehe

zuwaidah said...

risa, tak kan sayang lulu sorang jeeee...majukkkkkkkk huwaaaaaaaaaaaaaa

en solo said...

kak lulu ni femes tau !!!~

Puteri Kasih said...

rakan maya mampu menjadi sabahat baik kita juga

kakchik@ella said...

sama-sama. eh .. perasan!! hihi

risa said...

gilasts: nice kah? thnks:)

ujang..hahahah lulu yg tulah sayam dia tau!!

lulu..alamak!! udah petang dik..ekeke

risa said...

dolly molly sayammmm...thanks dear...akan kucuba untuk terus berblog selagi mampu;)

zuwaidah: kak zueeeeeeeeee sayang kamu jugak!!! akak selalu datang..sob sob sobb

solo: yup dear!! memang pemes dak lulu neh:)

puteri...betul tu dik..cewahhhh bukan main dia bergathering ngan brofromestone eh...

risa said...

kakchik!!!! selalu kasihkan kamu!
hehehe...thanks kak..sudi datang pondok buruk saye;)

Lulu caldina said...

itu jengah awal pagi my kakak... itulah morning.. ngee

Aziela said...

Salam perkenalan. Terjah dari blog Lulu, sekaligus membalas gegaran pada blog kita....

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat