Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

Salammmmm.....haishhhh macam mana nak berjaya kannn
Satu hari ada dua entri je...malas beno dak sorang neh...
Mana jejari tu nak halus cam kakak cantik...memang jawabnye jari bengkak je ler
mmuuaaahhhhh...udah2 lari tajuk aku neh...nak join segmen sifu aku lagik...blog aku kann
suka hati aku la...nak join ke idak ke...lalalalala


klik je banner tu kalo rasa nak join malas nak cakap dah...hehehehe

" ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ? " 
 
ape aku buat ye....aku tak marah aihhhhh 
aku relax je...aku cool aku senyummm sebab aku memang suke senyum
kalau setakat pakwe makwe aku tak kesah lagikkkkk
kalau dah jadi laki bini macam aku ni kannnnnnn
memang nak kena lah...aku tak salahkan pompuan tu
dia takde kena mengena ngan laki aku...mesti laki aku le yg gatai kannn
mentang2 le dah lama beno kawen ngan aku..dah tak best lah ye
aku buat ape???? aku pi kedai haiwan...
aku beli satu ubat neh..ubat ni untuk mandulkan haiwan2 cam kucen atau ape2 lah yg senang nak kasi buntingkan kan pasangan dia kan...aku kasik le laki aku makan..
hahahhahaha (ini dalam kepala aku lah) sebab???? buatpe nak kasi anak lagi??
kan aku dah bagi anak2 kat dia so, ape nak anak lagik??? tak payah....hahahaha
korang jgn lah nak hantam aku plak...imaginasi aku je okehhh
kat atas tu pon dah tulis ANDAI...so, andaian sahaja
sekiannnnnnnnnnnn

 ~~adiozzzzzzz~~

12 org mintak aku reply komen;P:

oshin-jamel said...

waahh~~bahaye akk nie..hahahhaha!!!klu sy sy prom prem die..hahahahh!!!!.....branie ker sy?!!!mungkin x!!ehehhehe!!!

cik ayin said...

tak join pun...heee...

risa said...

oshin!! ekekeke jahat dan kejam tak akak neh..hehehe

cik ayin...erksss takpe sayammm takde paksaan

Lulu caldina said...

ganasnya my kakak..ekeke

Ila said...

rasa nak fire je tp lepas tu tak kisah dah..sebab ari ni ko curik pakwe org esok org curik pakwe ko..hahaha

linda a.k.a ibusumaiyah said...

hehehee....tak terpikir lak pasal ubat mandulkan haiwan tu....

kelakar jerr

etiey.com© said...

terus bom boleh? wakkaka

PinKy MoMMa said...

wahhh kalau dh laki bini pun dia nak kebas..apa lagi kak lolly oiii mari kite sengseng lengan ahahahaha
ganyannggggg time!

ooopsss terlebih sudeh lalala~

mas saari said...

hehehehe...brutal gak ye!
tapi orang yg buat perkara camni memang patut dikasi pengajaran..

zuwaidah said...

jangan combi buat lagu tuuuuu...nanti mamu marah heheheheehe

IDAZS said...

mmm, dah org taknak kita cari yang lain, buat ape nak terhegeh2 lagi. Tak kisahlah, baru pakwe, bukan laki bini. kalau saya sama macam akak jugak kot kalau laki kita yng buat hal silap2 nanti terpampang dlm paper "isteri potong **** suami", kahkahkahakah, tak adalah sampai ke situ, andai sahaja!

SaiSyi said...

Abg Ben bagi hadiah apa kak?

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat