Wednesday, May 4, 2011

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN


Salam...eh tetiba ada new entry plaks...ekekeke

Aku rasa dah lama tak join sifu punya segmen..ekekek kang merajuk plak kang...okeh kali ni macam best je pasal lelaki eh...baru post pasal lelaki tak suke ape tadi...hehehe

Cam biasa lah kan..kalo nak join segmen sifu neh kena letak header dia lah kan...korang kalau nak join tu tak reti2 ke nak klik kat header..hehehe


 klik header eh...disebabkan hujan2 neh..korang jalan kaki je lah pi umah sifu eh

  1. (ini soklan sifu okeh ) Jika anda LELAKI , sila tuliskan persoalan yang sering bermain dalam kepala anda mengenai perempuan .. Tolong jgn mengarut yer .. Aku tak bertanggungjawab dengan entri korang tu ..   Begitu juga sebaliknya jika anda seorang perempuan .. Apakah persoalan yang sering bermain di kepala otak anda mengenai lelaki ! Tuliskan soalan jer ...  


    - LELAKI...ada ape ngan lelaki eh...ape yg aku selalu fikir???? Nak membanding2kan ke hape?? tak pandai plak aku..
    Cuma aku kalau ada persoalan tentang lelaki selalu aku refer pada somilah..
    Selalu aku tanya kat somi "lelaki ni kenapa ego sangat??"
     
    - nanti somi aku jawab macam ni "lelaki kan dah dibagi tanggungjawab sebagai ketua keluarga..untuk isteri selalu menghormati somi..maka somi kenalah ego sedikit..supaya isteri tak pijak kepala somi..kan kan kan
     
    Selalu jugak aku tanya menda neh ni bukan lucah eh..ini fakta okeh!! Ape sebenarnya yg lelaki pandang pada wanita?? menda pertama yg dia tengok ape??? hahahaha
     
    -   jawapan somi aku ye...tuttttttttt mana boleh aku share..takleh2 aku je yg tau..wekk
     
    Dalam kepala aku selalu cakap...kalau ada kes2 berlaku sebab kegilaan lelaki pasal seks ni kannn..."kesian korang kan, kalau takde pompuan macam manalah korang hidup eh"
     
    - haaaaaaaaaaa...jgn nak pikir bukan2 sebab somi aku selalu citer permasalahan rumahtangga kawan2 dia..maklumlah somi aku tu umur dah 40lebih..so, kengkawan dia semua muda2..tapi ramai yg rosak..(maksud aku gagal dalam hubungan seks walaupon derang muda2 dan kuat2 lagi...ekekekekeke) KESIANNNNNN
     
    ***banyak lagi aku nak citer sebb somi selalu share macam2 pasal lelaki ni...tapi aku kan wanita asia...hahahah malu lah aihhhhh
    kesian saje wat kali ini...eh, sekian saja lah ye...tak pasal2 ada lelaki tunggu aku kat simpang kang aaaaaaa 
     
     
    ~~adiozzzzz~~

13 org mintak aku reply komen;P:

zuwaidah said...

tak sempat nak bersegmen sejak menjak nih...baca komen2 deme je la yek hehehhehehe

Belog MTT said...

MTT dari blog Incik Ben..jemput la singgah.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

risa said...

kak zue..saye amik kesempatan bos takde neh..kalo idak jgn harap lah ye...thanks for komen kak:)

mtt..coming coming!!

AimiBakar said...

haha hebat hebat :)

zaza craft said...

sonok ler akk sume leh trus ty kt somi...hehehe

http://craftdanzaza.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

risa said...

aimi..ape yg hebat tu haishhhh

zaza...kan kan lebih baik tanya yg betul2 lelaki:)

Irma A.Wahid said...

trus tnye suami akk nih...hehehe

http://irm4blues.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

ZWAN SABRI said...

alaaaaa.. awat rahsia2 ni.. skang suma orang dah open minded la.. crita jer.. HAHA


MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?

en solo said...

menarik ni...


cantil menarik, blog kamu memang the bomm !!!~
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/apa-yang-penting-kerjasama.html

risa said...

irma..lelaki je boleh jawab ye tak? hehehe

zwan..hamboi2..hang dah akil baligh belom? ekekeke

adik solo sayammm...macam baru kenal plaks..adehh

Irma A.Wahid said...

betul2~~~heheh

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak..
nape rasa entry ni terpanjang..
biasanye komen je yg panjang ahahahaha..
nice one kakak!

perempuan ni indah..kekuatan dia tak tertanding.. ;)

risa said...

dak dolly sayamm..ekau salah komen entri neh..patut komen kat entri jawapan untuk adi dan senja tu..hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat