Thursday, May 19, 2011

Pinky mood activated:)

Salam kengkawan dan selamat pagi.......

Pagi ni hujan gerimis...cuaca sangat damai di estate kami....Burung2 berkicauan...suasana sangat2 indah
Sangat2 permai...semoga ianya terus berkekalan..aminnnnn

Pagi ni perjalanan semua smooth je...anak2 pon tak meragam..so, hati pon riang je lah ye...Ada mood jugak aku nak beli sarapan...so, korang semua sarapan ape hari ni??? Aku sarapan sardin roll ngan kuih seri muka...kuih 3 singgit..kenyang wooo...air macam biasa nescaffe ye...

Okelah kengkawan semoga hari ini lebih baik dari semalam...oh ye, aku serba pink hari ni...ekekekeke
sempat plak nak gosok kurung pink dan tudung bawal..selalu makai tudung hitam je dah macam org berkabung plak...hehehehe hari ni mood ceriaaaaaaaaaaaa:)

nilah sarapan aku pagi ni ye....selamat sarapan kengkawan semua
ayarkkkkkkkkkkkk gemuknye saye!!! hehehehe

~~adiozzzzzzzzzzzzz~~

25 org mintak aku reply komen;P:

♥Mrs.Eady♥ said...

selamat pagi kakakku!! :)

risa said...

selamat pagi cayanggggg:)

Lulu caldina said...

apa pula gemuk, lawa....alo alo, :)

oshin-jamel said...

selamat pagi kakak sayammmmmm..pink!!! i like!!!!lesung pipit tue lg sy suke!!hehehe :)

Ujang9897 said...

dah ceria tu lanja la..=)

tak bekpes lg ni..=(

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

morning kak risa sayammm
hr ni saye bf kueh karipap seketul, cuq badak seketul..air teh panas..

Farah Shamsudin said...

Selamat Pagi..:) best nya sarapan..

waN Mohd Salim said...

mama sayang muah muah muah .. ekekkekee

Puan tia said...

cedapnya..kita xbekfes pon.. hehe


comel jer muka akak...:)

risa said...

lulu...adehhhh gumuks itu pipi:)
alo sayammmmmmm

oshin!! hamboiii lesung pipit aje..org nye?? hehehe

ujang...meh sayammm meh datang banting akak banje sup gear box!!

ibu darwish..minum teh ye..hehehe

mazz said...

selamat pagi risa!!!!
mano ado gomok...muka lawa jer tu...cun laa pagi ni.

risa said...

farah...hehehe beli je dear..kalo masak sendiri lagi beshhhhh:)

wan...anakanda sayammmm mmmuuahhhh
ekekekek ini budak gediksss

risa said...

puan tia...adehhh comel kah? sudah tua ai ni dik oii:)

kak mazz..alolololo saye gemuk lah kak..ish ish ish

LindaRahim said...

saya sarapan nasi goreng butter ngan teh susu panas...simple je...mkn sowang2 sambil ngadap PC..hihi..

IDAZS said...

selamat pagi kakakku yang sweet pinky :)

makan bubur nasi, tapi sekarang perut dah menyanyi lagu keroncong, minta diisi lagi

ashra said...

gemuk ke?kiuttt je saya tgk.. =p

etiey.com© said...

tak gemok ehh... comel giotu. saya pun kak tengah gigih membina badan huhu

risa said...

linda...pepagi dah makan nasi tu..hehehe

ida...yelahh lapo dah nehhhhh

ash...ekekeke kiut bonalah ye..thanks dear

etiey..jom masuk kelab bam bammmm

fazilzura said...

mana ado gemuk ler.. comel tu

kemboja said...

mata tu terbeliak marah kt sapa kak? hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mana ada gemuk, comel jerrr...BSB suka color biru..

Ila said...

mana ada gemok,comey jer tgk ...hehehe

PinKy MoMMa said...

lesung pipit kamu mahallllllll..
owh nak jugakkkk!

kak lolly ku ngape makan ni je..cehhh x adventure ni bekpes cmni huhu

zuwaidah said...

lesong pipit mahallllllll

mas saari said...

wah!! comel dah blog! pink gitu..
dah lama Mas tak dtg sini...hehehe

sori ye..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat