Monday, May 9, 2011

~~Feninnn..nak fensan seploh saat!!~~

Salam korang semua...

Yallahhh penat nye hari ni...emmmm penat otak bekerja...ngan kena marah ngan bos lagik:(
Bos ooooo bossssssssssss....den nak beronti ekau takmo bagi....den buat salah ekau marah kan...
Nyampah tau...den tongah merajuk ngan ekau neh....den larik kang aaaaa

Baik ekau pujuk den copat!!!!! nyampeshhhhh...hahahaha mengada2 beruk le aku kannnn
takdo makno aih bos nak pujuk2...suh pack your thing and get lost adolah kan kan kan!!!

Seyes....otak aku dah jammed!!! so, aku mengulau dah nak dekat2 balik neh...aku tolong my sis buat belog dia sat...aku memang tak pandai le IT2 neh...setakat nak create kan new belog tu aku retilah kannnn...

So, korang semua sudi2 le follow adik aku...kalo korang nak ajor dia pon moleh lah...terima kasih le bebanyak ye kengkawan semua...bukan ape...aku kan sayang adik2 aku....ekekekeke

korang macam biasa lah ye...klik gambo atas ni...nanti basikal tua aku bawa korang ke blog dak fieza neh:)
ok sis...ai dah tolong u sikit2...ai sakit kepala tau...sekiann..erkss kesiannnnn



~~adiozzzz~~

7 org mintak aku reply komen;P:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

adik kandung kak risa ke?
kena jadi cikgu la gamaknya kak risa ni...hehehe

Lulu caldina said...

eh bukan lulu ke beloved sista?

risa said...

ha'ah...adik kandung akak ni fizah
perempuan yg bongsu ni...hehehe
jadi cikgu..mak aihhh tak sompek dear

alexa yussida said...

kalo bos akk baca nih nti die kasi task lagi bnyk...keke

risa said...

lulu...hehehe anda tu adik sayam saya yg selalu in my heart tau

alexa..uihhh memang melambak2 dia kasi neh

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

menangisssssss!

banyak nye adik syg dia ;(
merajuk membawa hati..

risa said...

alolololo...kamu adik sayam saye yg tersimpan dilubuk hati sampai mati
adehhh...tengok2..kan ubah jadi pepel muka tu..takmo takmo
ai nak adik pink aje lahh:P

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat