Thursday, May 26, 2011

Malas aku nak hapdet!!

Salam semua...

 mood nak mencium org!! hahahah sape nak kena cium????

Entah ape2 ntah dunia sekarang neh...macam2 hal...malas betul lahhh
Aku nak pi beli pulauuuuuuuuuuuuuu nak dok dalam tu ngan famili aku jerkkk
peh tu kalau nak bagi org masuk kena adakan sesi ujibakat...ada saringan..sape yg tak berjaya sila terjun laut!!!

Hahahaha nak uji mental dan fizikal...tp fizikal aku tak heran sangat...istimewa ke OKU ke..janji AKAI adaaaaaaaaa....kalo takde akai tapi kuat pon tak gune!!! sila buat pekak telinga eh..aku sedang membebel..
SEBAB??? entahhhh rasa bosan plak dok dalam dunia IT ni lelama...makin banyak yg aku tau makin aku jadi MUAK!!! aku nak balik ke zaman 90an dulu lahhhhh...zaman aku dok berkira dengan nilai duit...zaman aku korek duit tabung nak beli beras!! sob sob sob

Zaman tu berita pon manis2 je...berita yg baik2 aje...semua org saling tegur menegur dan saling senyum senyum...sekarang???? asal aku bukak berita je bunuhhh, rogollll, cuaiiii...emmmm asal aku baca paper je rasuah, jenayah cyber...pecah amanah...dadah!!! wohoooooooooooooo mana nak sorok diri??

Aku tak bersyukur???? bersyukur lah ni...pasal tu aku masih bernafas..kalau idak aku dah lama bunuh diri ye tak? hahahaha korang baca ke ape yg aku bebel2 neh....jangan layan le...aku tengah sewellll...
Rasa menyesal jebakkan diri di alam cyber...katak bawah tempurung??? elok jugak kot jadi katak bawah tempurung senang hidup...cukup masa mati org tanam....huahuahua

Mengeluh??? yessssssssss aku memang mengeluh...malas nak hapdet lahhhh

**malam ni citer last mantera anjasmoro...aku memang suke part2 ayat2 alquran lawan setan2 neh

~~adiozzzzzzzzzzzzzz~~

25 org mintak aku reply komen;P:

Firdnurjue said...

muahahaha xsabor gak tgok anjasmoro mlm last..drama2 malay suka lyn ujung2 jeak..keh3

msredcheesecake said...

CIK RISA...
MAKIN DEKAT NGAN KIAMAT MAKIN BERAT DUGAAN TUK KITA MANUSIA NI KAN? MUGA KITA DAPAT HADAPINYE DGN BAIK...

LAYAN ANJASMORO GAK....KITE TENGOK SAME2 NANTI MALAM YE SAMBIL MAKAN CEKODOK SADIN...HHEEEE

haslinda said...

akak...x mo la mengeluh...cool k...^^

setiap yg blaku ada hikmahnye...

♥Mrs.Eady♥ said...

erks.....ni marah ke geram ke stress ke tension ni kak oiiii.... :)

risa said...

fird...hehehehe akak pon tak sabo neh..nak sediakan popcorn besaarrrr punya...ekekeke

msred...insyaallah kalau memang ini dugaan yg ALLAH beri harap2 kite semua dapat menanganinye:)

haslinda sayammm..mengeluh ni tengok peel manusia yg macam2 ragam!!

izwa...sakit kepala:(

Cik Puan Izan❤ said...

kak risa....kata malas hapdet...tapi panjang berjela...:p

mas saari said...

amboi geramnye kakak sorang ni... sabar2 ok! tarik nafas panjang2..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

nak..nak..nak kene cium..heheheh..

etiey.com© said...

apakah yang disebaliknya? saya pun tengah kejiwaan dengan manusia yg cakap je pandai huhu

Krsty Pinky said...

ate beshnye kene ciom begitu..
nak request kt mawar la..hehehe

Tina Othman said...

wawawawawa k.risa dah mula membebel hehehe

ayu said...

kak risa, kenapa ni kak...sabar ye bebanyakkkk..ayu pun alami benda yg sama mcm akak..huhu..sedih la kak..

zuwaidah said...

ok tarik nafasssssssssssss hembussssssssssssssssssssss...dah rasa lega dah keeeee

risa said...

cik puan izan...biasalah kan..nama pon pompuannn..ekekeke

mas...gerammmmmmmm hehehe ok jerkk

risa said...

ibu darwisy...mau kahhhhh meh sini meh

etiey...manusia tak pernah puas kan dear..

kristy..hehehe gambo tu msa mia baru 10bulan tu..hehehe

tina...bla bla bla pot pet pot pettt..hehehehe hamik!

ayu...ngape ??? meh citer meh

risa said...

kak zue....eemmmmmmmmmmmmmmm lega dah..td dah membuang..erksss

ashra said...

haha.k.risa,
mantera anjaasmoro tu,tiap kali iklan,saya tutup mata tutup telinga..keke

=p

aizamia3 said...

betul.. ada masa malas nak update.. ada masa jeling je.. tapi bila tak hapdet macam cacing kepanasan pulak.. adeh.. adeh..

Nour Akmal said...

ending mantera anjasmoro ntah apa2 lh kak..mcm tak ada kesudahan kan..

Lulu caldina said...

busy still holiday..lulu baru buka email..dah balas..huhu...lambat balas, kan?

alexa yussida said...

agree with u kak..

n the worst is politician dah macam celebrity,banyak gossip n scandal..wahaha..bosan2..ape nak jadi la...haih

risa said...

ash...takut eh..alololo meh tengok ngan akk meh

risa said...

aiza...kan kan kan..ada menda nak tulis tapi dok dalam draft macam bosan je kan kan

KIC...tulah nye..rasa nak tepon tv3 je sebab ending tu tak pueh hatiiiiii

risa said...

lulu sayammmmmmmm epi belated bday dear
ngapa lambat?? Uwaaaaaa sedihhhh;(

yus..sedih kan...berita semua ntah ape2...sampai satu dunia tau malaysia ni memang indah dengan berita seks kan kan cetttt

Lulu caldina said...

hoho mmg sedih sbb takde rezeki dapat kaftan...ngee

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat