Tuesday, May 17, 2011

Kerja ke cuti neh???

Salam semua!!!!!!!!

Lambat bersiaran hari ni kannnnnnnnn...dok kerja kat utan semua pon takde..
hadoilahhhhhhhhhhhhh....korang keroje ke cuti eh????? ellehhhhhh eksen korang eh
mentang2 cuti dok lap ayaq liuq basilah tu kan kan kan

Aku keroje okehhhhhh....dan paling hangat dan hangennnn datang2 je opis semua takde!!!
Wat de cat pussycat doll!!!!!! no phone!! no internet!!! nothing!! ni gara2 petir yg melanda lah petang semalam..
Mati kering aku dibuatnye alahaiiiii...tak mengeluh...cuma geram je..ekekekeke

Maklum le kalau setakat blackout aku ok lagik..ni tenet takde adehhh fensaaannnnnnn....hp aku ada tapi korang tau leh dok dalam utan ni mana ada line okehhhh kalo setakat satu bar tu haram le nak buat connection...
Susah tau kalau kat sini terputus hubungan....dan lagi2 kalau semua org cuti dan aku KERJA!!!
Alhamdulillah...semua dah ok lepas aku balik solat tadik...thanks to abang2 TM..hehehe

Oklah korang...aku nak sambung keroje lah...hari ni mood bos tak berapa nak okeh..hmmmmmm

saje letak gambo my princess...ekekeke sat tadi macam tu lah aku..nak makan org rasanya..grrrrrrr

~~adiozzzz~~

11 org mintak aku reply komen;P:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak rajinnyer kamu nihhhh ;)
mood boss x baik? adeh apa la boss ni..ce kasi coklat dlm laci tu skit hehe..

risa said...

memang keroje biasa ni sayammm..
kitorang punya cuti ikut union..means majoriti org india kena ikut derang ler..huwaaaaaaaa
bosan nye lah haiii
ceklat??? taklehhh

Puan Kutu said...

sy cuti..tp pagi dah penat buat ayaq liuq basi.nie nak bw pulak..:)

aizamia3 said...

boleh hilang mood bial internet takde.. dahlah orng lain syok cuti <--- sayaler tu..

sabar ye kak.. ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape ngan mood bos tu lak.... datang bulan ke.. hehe.. rajin ek akk g keje ni... kalau saya bek membute kt umah :)

risa said...

puan kutu...beshnye:)

aiza..huahuahua..takpe2 time akak cuti korang plak keroje eh

fiq..ekekeke biasalah kan bos pon kalo takde tenet takleh hidup wooo

missdora said...

aih ! comel la anak akak.. :)

harrazdani said...

selamat bekerja di hari wesak...singgah dari blog en ben ashaari..;_0

BuDaK PeGheLiH said...

marahnya die... hehehe.. sabar yer kak :)

ashra said...

keje ke k.risa?..takpe2..dapat cuti ganti tak?..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak risa, ganaih nak mkn org..larikkkk

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat