Wednesday, February 16, 2011

SEGMEN : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWER

Assalamualaikummm...

dah macam tak sah plak kalau tak jenguk ini blog...hehehe
macam2 benda baru abang ben buat...tak tau plak kategori abang ke adik neh...dah semua manggei abang.. aku follow je lah...dan aku makin berminat plak dengan blog walaupon masa aku takdelah banyak mana..tapi kalau nak relax kan pale otak ni..rasa memang sesuai pi blogwalking kan...derang ni semua tak kedekut ilmu lah...sukeee  oppppsss ni kategori suai kenal eh...ekekeke

ok2,,sape2 nak join sila2 lah rajin2 klik kat sini eh

P/S: abang ben..thanks for all ur tips ye..saye budak baru belajar:)






7 org mintak aku reply komen;P:

Lady of Leisure said...

syok tengok kak risa dah makin aktif berbelog skrg ni

risa said...

hai lady..tengah hangat2 ni dear...esok2 kalau dah suam2 taj tau le kan..hehehe

anizsDANbintang... said...

keep blogging sis =)

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

Saiful Bahari said...

bW!datang dari blog bro ben!
visit me back ok!
http://sembangkemass.blogspot.com/

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat