Saturday, February 19, 2011

~Kek owhhh kek~:P

assalamualaikum...hehehehe

tengok entri pun nak nyam nyam kan kan...alkisah malam tadi kan..eh petang semalam le masa balik kerja...hujan lebat wooooooooooo...sangat2 lebat ngan dentam dentum petir...ayarkkk!! ape kena mengena eh ngan entri kek aku plak...ekekeke

hahahaha bukan ape..aku enngok dalam fridge adalah sotong dan udang...tp macam dah bosan plak lauk yg sama..so, rasa macam nak makan menda lain le kan...tetiba baru teringat masa bday aku kannn tak dapat mam kek sebab aku kan merajuk...mmuuahhhhhaaaaa

so, ape lagi aku tetiba buat muke seposen le ngan asben nak mintak kek...sekali dia kata ok..jomm
so aku pegi lah kat KING's...nak pi beli kat secret recipe jauh woooo kat banting nun...pegi yg dekat je ler...ala, rasa sama je kannnn kalau kek mahal mesti lah sedapppppp...meh jamu mata meh...hehehehe
aku beli by slice tau kengkawan sebab nak rasa semua lah...tapi every slice tu aku beli dua lah tiga lah..maklum le anak2 ramai kan...ekekeke

ape eh nama kek neh..satu slice 5.90..memang sedap le atas tu cheese eh

yang ni pon ada cheese...hehehe tak ingat nama gaks..sati slice 5.90

yang ni american choclate sekeping 4.90

yang ni ai tauuuuuu malberry cheese cake...hahahaha sama gak 5.90

ini semua lelemaks yg sangat2 baik untuk badan ye...ekekekeke kalau sesekali takpelah kan kengkawan..jgn le selalu...fensan ko kang kena kencing manis...mmuuuhheeeeee

5 org mintak aku reply komen;P:

sicKo^ said...

perghh... memang nampak sedap.. tolong antar ker blog aku.. :p

sya said...

hmm,
saya pun suka kek dari king's..
kalau tiramisu, king's punya lebih sedap berbanding secret recipe... hehe..

Farra Dhelina said...

suka yg ade cheese :)

mazz said...

macam-macam jenis kek ada...
semua nampak sodappppp.

ashra said...

sedapnye..sok da bes pantang nak gi cari kek gak la..hehe.yang ada coklat,ada cheese.yummy..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat