Monday, July 11, 2011

I'm Back!!!


Salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aku dah balik dari kota metropolitan yg menjadi kegilaan semua org...huhuhu
Orang lainlah bukan aku....bersyukur sangat2 aku dok keroje dalam estate...hehehehe
Bukan aku kata KL tak bagus eh...kang ada yg banned aku plak eh....
Cuma aku rasa kota ini tak sesuai dengan cara hidup aku...
dua hari dok sana RM400++ sudah habis duit aku...itu baru bab makan2 je okehhh..adehhhh fensannnn

Sebab aku tak biasa kot...kalo orang memang dok sana mesti dah ada budget yg teratur kan kengkawannnn
So, macam biasa minggu baru azam baru...keroje banyak neh...aku nak say hi pada semua kawan2 yg amik berat pada aku ye...pada korang yg sudi singgah blog bersawang neh...ARIGATO le banyak2...erkkss..Tetiba nak cakap jepun plak...heheheh

OK le kngkawan...time to work!!! kang rezeki tak halalan toyyibannnnnn...
jumpa lagi eh....
**nanti aku update pasal kursus dan jenjalan di KL okehhhhhh
psssttttt: belog ada masalah ke eh?? oke je kan?????

~~adiozzzzzzzzzzzzzzzz~~

21 org mintak aku reply komen;P:

:: Mrs.Eady :: said...

selamat pagi kakkkk saya org kl!!hidup kl!!hahahahah....padan muka aku duk kl!!

Lulu Caldina said...

my kakak :)

Tina Othman said...

dah makan yg mahal2 mmg lah mahal, apapun happy dpt jumpa aritu & tima kasih lah belanja haritu, lupa nak ckp tq hehe

mas saari said...

2 hari RM400++??? byknye kak!
mesti shopping sakan ni...heheheee

Ieda Al-Habsyi said...

kemana?

Isteri Encek Bard said...

wahhhh rindu kat kak risa.. welcome kak

Farah Shamsudin said...

kak risa, mmg pn dok kl mcm tu.. cpt je duit ni nak nemgalir. tu yang kena ade disiplin untk saving.

najihah said...

salam kak...
selamat kembali!! he...

fRaMe+LenSeS said...

welkam bek akak.. hehe

Cik Wani said...

hye blogwlking here.

btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

yana halim said...

hoho.....ramai sungguh peminat mung....sampai rindu2an. hahaha

Ummiakid @ lily said...

dah bersih ke sawang sume risa...??? welcome back...kasi story mory best² ehh nanti...

ashra said...

hehehe..
ye.hidup kat KL telah meleburkan duit poket..
=p

Sunah Sakura said...

ok je..masalah rindu kat akak! :p

zuwaidah said...

selamat kembali sis! ok settle dulu then free boleh blogging semula yaaaa

JIJI YU said...

hahah..banyk bebeno tu hempat ratus due hari

aizamia3 said...

selamat kembali kak.. hilang dah sawang lelabah tu.. ;)

take ur time.. keje dulu baru layan kitorang ni ha.. ;)

Nurfaizah M Nor said...

sayammm tq so much pasal kita dpt abiskan masa bersama! happy dpt jumpa....thanx banje kat chillies hari tu....

Niena Pengembara Ilahi said...

wah shopping sakan tu..

Noraarfah said...

Wiwiiitt...hehehe, nk jadi cerita hari sabtu, sabtu ok, baru cik asben ckp ahad ni abg ada tonemen boling kt midbeli...so hahad tu gi ler akk ke midbeli setelh bertahun-2 tk gi...sekian hik hik hik...insyallah ada jodoh kita jumpa lagi ye yang...

Lulu Caldina said...

kak, respon kat email eh, GA dah close :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat