Wednesday, July 13, 2011

Dari Facebook turun ke hati akhirnya jumpa di Mid Valley;)

Salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Selalu ada wordless Wednesday kan kan kan....hari ni takmo lahhh
Nak cerita pasal perjumpaan dengan rakan2 FB masa course hari tu..
Sebab Jumaat kan rehat lama sikit..so, amik peluang untuk jumpa mereka2 ni...
Ada yg dah pernah jumpa ada yg pestime jumpa...hehehehe syiok woooooooooo
Kitorang gelarkan PERJUMPAAN SUCI tau..sebab semua meluahkan rasa dan perasaan masing2..
perasaan kasih sayang...

Semoga ikatan ini akan diberkati dan takdelah mana2 pihak yg cuba mencucuk atau membuat dengki khianat..ape2 pon dalam perhubungan tak kire kekeluargaan atau persahabatan..cubalah BERBINCANG sekiranya terdapat ketegangan...jangan sesekali mendengar sebelah pihak sahaja..sesungguhnya syaitan suke menjadi pihak yg ke3....

Meh layan gambar kami meh:)


me and kakak Jamaliah...ekceli kakak ni dok Muadzam Shah...beliau ni kire rakan sekerja lah...tapi dok jauh nun kat Pahang sana....sekali jumpa hamik ko...borak sampai pagi atas katil...lalalalalala

me and kak Jamaliah dan dak Tina yg comel....Kenal ngan dak Tina dalam facebook neh...
orgnya tak banyak cakap macam dalam fb tau..maybe 1st time kot...hehehehe kan Tina kannnnn;P

 ni pon rakan2 fb tau....dari kiri yg vogue tu Nur Faizah....tengah2 tu (alhamdulillah makin cantik lepas bertudung) kakak sayang le kakak shiela..hehehe dan tepi sekali yg manis tu dak ku'in.....

 yang ni amik masa dalam kelas tau....kakak jamaliah, cikgu saye yg sangat2 vogue Shievonne dan rakan dari Cameron Highlands Jessy:)
Tu dia...kalo dah berjumpa memang sampai tak ingat nak balik..masa ni dah pukul 7malam..
hehehe memasing berat hati nak balik neh...banyak lagi cerita nak dikongsi...
insyaallahhh lenkali kite jumpa ye semuaaaaaaaa...
Opss..lupa plak...yg baju kunen (erkss berani ekau makai kunen eh, dak Nor Azlin mak buyong yg comel sungguh macam kanak2 ribena...) 
**insyallah kalau panjang jodoh kite semua pasti kite akan jumpa lagi ye kengkawan...mmuuaaahhhh!!

~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzzz~~

17 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

jelesnyaaaaaa tina dh dpt jumpa kamu kakak! ini tidak adil!

waaaaaa bila kite nak berjumpa hukhukhuk

Tina Othman said...

perempuan suci yg tak tahan tu, apapun seronok sangat dpt jumpa, nanti kita jumpa lg ye, kali ni awal lah sikit baru boleh borak lelama

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

seronok ye kak, dapat jumpa kawan2 maya...
bila agaknya dpt bertentang mata dgn kak risa yer?

:: Mrs.Eady :: said...

entry jumpa daku tak de ke kak...ekekekekekekeekekekekekekee.......

Farah Shamsudin said...

saya sangat jeles tau! nanti ada deting bgtau sy juga ye.kot boleh join.

mas saari said...

seronok kan kak dpt jumpa kawan2 baru ni...saya pun teringin nak jumpa akak! heehehee

Lulu Caldina said...

eh..eh... :)

Ibu Darwisy said...

weehuuu..sy pun jeles..xpe kalo ade rezeki lenkali buleh jumpe..hehehehe

Isteri Encek Bard said...

biler lah nak jumpa kak risa

Ieda Al-Habsyi said...

wah kalau dah berjumpe ni mesti gempak abiss best2 :)

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnyer saling berjumpe..hehe...

Ujang9897 said...

wow..rajinya...=)


best2

aizamia3 said...

nampak suci je perjumpaan itu.. ;)

zuwaidah said...

ketua rombongan kena diri tengah2 bila ambil gambar kekekekeke

ashra said...

alaaa....nak jumpa k.risa jugakkkk! hehe

Sunah Sakura said...

seronoknyeee kakak jumpe kawan2!

Nurfaizah M Nor said...

sayammm mmg best sgt dpt jumpa. rasa mcm tak puaskan! tak pe len kali kita plan baik punya, biar lama skit. iza harap persahabatan kita sume ni akan berkekalan sampai mati. kalo ada pengacau tu kita ikat dia kat pokok yg ada kerengga...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat