Tuesday, July 5, 2011

hah????? 1K??? OMG!!

Salam hari selasa kengkawan semuaaaaaaaaaaaaaa

Alahai...takde nafsu nak menghapdet blog neh...dari hari ahad ku dah rasa tak sihat..
Hari senin pi amik MC dapat dua hari...
Sok aku keroje sehari...then kamis sampai sabtu kena dok KL...
Hah??? watpe pi KL??? kan ada masalah kat sana? emmmmmmmmmmmmmm
aku kena pi course yg dah registered by company...bukan ratus2...ribu2 tu kos nye
So, takleh nak escape lah kannnnnnnn..."terpaksa" pi jugak walaupon dalam hati ada sedikit resah

tapi tadi dah dapat feedback dari teman2..so, ada rasa lega sikit dalam hati:)
Insyaallah ALLAH ada dengan hamba2 yg lemah macam aku kannn...maklum le aku bukan biasa lone ranger...biasa berkepit je ngan somi..alalalalalala emo lah pulak

Oh ya!!! dah beberapa hari tak hapdet aku tengok dah ada 1000 kenkawan!!!! alahai..terharunya
Terima kasih lah bebanyak pada yg sudi jadi kawan2 aku dalam blog yg entah ape2 ni ye..
Bukan ape..aku harap korang semua ikhlas kawan ngan blog aku ye...

Aku takde banyak info untuk korang..kalau rasa ada yg bagus2 untuk diri aku dan kengkawan aku pasti akan share...kalau idak citer biasa2 je lah kengkawan ye...insyaallah kalau dah betul2 sihat aku jejak le korang balik...terima kasih sangat2 sebab sudi jadi kawan aku:)

OK..time untuk makan ubat ye...bye bye

jom makan ubat!!!

34 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

tahniahhhh kakak lolly ku ;)

makan ubt tu jgn ngelat yer..
jaga diri kakak..i mish u tau!
muahhhh 2x hehe..

Amyna said...

Alolo.. x sehat ka pren. Take ur rest 1st yea. :-)

cik panadol said...

ala ciannye kakak sayamm ni tak sihat ropenye...patot la jarang nampak bbrp harini....moga akak cepat sihat ok...

course kt KL tu kt mane? susah ati gak nk kuar KL weken ni....pg td nampak ade bnyk kete polis FRU lalu...xtau la mane diorg nk g tu...nnt trn KL roger2 la ea kak...take care... :)

Ieda Al-Habsyi said...

byknyer ubat! semoga cepat sembuh :)

Adam Idris said...

sekarang musim panas tu yang ramai batuk lepas tu demam tu...
nasib baik saya x kena
jgn lupa makan ubat ye..hhehe

Ibu Darwisy said...

get well soon kakak sayammm..ai pun dah x berape aktif on9..bizi..

Shiela Firdaus said...

rajin blogwalking kannnn ♥♥

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

moga cepat sihat~musim kot kite pun tak sihat jugak...

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah ye kak..hope cepat sembuh :)

zuwaidah said...

alahai tak sihat rupenyaaa...patut pun semalam cari2 tak jumpa...rupenya MC yek...sama la cam kak zu, angin MALAS melanda satu badan. hari ni ok sikit dah. Eh kalau ada di KL, meh kak zu tolong teman kan hehehehheheheh...mahu ke mana ku "campak" en suami dan syiqin ni nanti....huhhuhuhu...tak baik macam tuuuuu

mas saari said...

tahniah kak dah cecah 1000...teruskan berblog ok!

makan ubat cepat...nanti tak baik demam tu!

Puan tia said...

makan ubat jgn lupa..supaya idup sihat dan kuat! hahahaah

ashra said...

moga cepat sembuh ye k.risa...

Isteri Encek Bard said...

semoga cepat sembuh yer dear.... tahniah kak dah seribu

aizamia3 said...

taraaaaa.. masa untuk makan ubat..

moga k.risa cepat sembuh hendakNYA.. amin..

sayang ketat2 kat akak jugak.

Tina Othman said...

dtg kl duduk mana nanti kak??

risa said...

terima kasih adik dolly ku yg comel lote:)

myna...uhuk uhukkk tengs!!

cik panadol...masha akak memang sangat2 tak sihat..alahaiii thanks dear:)course tu kat mid valley dear...tu yg akak serem nak pi kl neh..adoii

risa said...

ibu darwisy...terima kasih ye sayamm

kakak shiela sayang kuh...adehhh dah start malas nak bw dah neh adehh

ledibet...kamu tak sihat sebab ade isi kan kan kan

risa said...

ieda..thanks beb!!

adam..thanks ye dear:P

izwa sayang...tenkiu laling:)

kak zueeeeeeeeeeeee...meh le tolong ai kat KL nunnnnnnnn..ai memang kesian sangat2 tau..tinggalkan lah laling u ngan shikin tu..bukan selalu ponnnnnnnnnn

risa said...

mas...thanks atas sokongan mas jugak ye..sayang kamu!!

puan tia...tenkiu yangggg

ash..tengs sis

risa said...

IEB...sayang kamu!!!

aiza...ketat2 eh..padat2 takmo? hehehe sayang kamu tight2 jugakkkkk!!

tina..maybe kan bouleverd..tengok keadaan yang

Nurfaizah M Nor said...

wowwww! gua saspek lu la kawan. sula 1 libu pollower. manyak maguih le.... lu jgn ada lisailah kawan. gua kasi jaga lu itu hali jemaat ok....jgn lupa kita munya lating hah!

Sunah Sakura said...

tahniah ye akakkkk!

Ummiakid @ lily said...

get well soon risa...makan obat tau...

Farah Shamsudin said...

makan ubat ye kak.. jangan lupe tau. nanti cepat sembuh..:)

Lulu Caldina said...

sakit apa my kakak?
makan ubat, jaga diri eh...

percaya tak lulu ada print screen 1k?? ekeke... nombor yang cantik...
Tahniah my kakak..

bersama kak Es said...

alololo ciannye.. dah2 pi rehat dan makan ubat.
Tahniah dah bertambah kenkawan yg ramai 1k tuuuu..

~moga cepat sembuh

Rtp Farra Arisha said...

mudahan cepat sembuh ya sis...:)

risa said...

faizah...lu aaaaa wa punya saspek nomot satu wooooooooooo...jangan main2 ngan gua wooooooooo...
tak reti aku aihhh terbelit2 lidah haihhhh

sunah sayammmmm..thanks!

kak lily..thanks i will kak!!

farah...uwaaaaaaaaaaaa lama tak pi umah kamu!

risa said...

lulu sayammm biasalah dik...umur2 dah banyak ni macam2 le sakitnye..hehehe
kamu jaga kesihatan okehh

kak es...thanks my lovely sis!!

farra...tenkiu sayam kuh!!

ayu said...

take care kak..makan ubat tau..jgn tak makan ye..sayangggggg akakk

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/punca-traffik-lulu-pages-minggu-ini.html

Ila said...

selamat makan ubat..dan tahniah dah dapt seribu kawan

niena shopping2u said...

ubat takut ngan sy ^^ hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat