Saturday, July 2, 2011

Have a nice weekend ya!!!

Salam dan selamat pagi semua adik2 dan kakak2...erksss tetiba

Walaupon ai keroje hari ni ai tak kesah le sebab dah biasa. Tapi yg tak bestnye bebudak ada sukan satu mesia hari ni kannnnnnnnn...Tak dapek nak join ish ish ish

Hari ni bakal berjimba2 ke dua destinasi...bday parti and jumpe kengkawan alam maya (opss kalo driver nak pi lah kannnnnnnnnnn) Adik ipar buat bday partu anak dia kat Puncak Alam..kalau ai tak sewel..ai ikut le itu driver..kalo idak..bye bye ajelahhhh...mood ting tong sekarang neh entah nape ntah!!!

Biasalah kan kaum2 hawa yg lemah lagi longlai neh..macam2 penyakit adoooooooooo...lalalalala Sila simpati ye..ekekeke. Esok punya schedule belum pikir..maybe nak kuar window shopping or maybe menghabiskan peta dunia didalam bilik...lalalalala

Kalau ada mood terlebih ai pi le umah korang semua eh...so, selamat berhujung minggu!!! jaga kesihatan anda semua ye ...JUMPA LAGI!!! peaceeeeeeeee yo!! (dah macam AC le pulok)

 thanks goog!!

~~adiozzzzzzzzzzzz~~

15 org mintak aku reply komen;P:

najihah said...

happy weekend kak..
baru lepas lari 1 malaysia nih. kekekeke

bersama kak Es said...

berjimbaaaa..nak ikut la.

selamat berhujung minggu ;)

waN Mohd Salim said...

happy weekend mama

mas saari said...

saya pun tak join larian tu kak kat sekolah anak...malas! heheheheee

JIJI YU said...

tido2..esok dah keje

kakchik@ella said...

Pnck Alam? Dkt dh dgn rmh KC.

risa said...

najihah...dah habis?? alamak..akak kena amik anak lah ni:)

kak es..selamat hujung minggu ya!!

wan..have a nice weekend to u too my dear:)

risa said...

mas..hehehe ada 3 org sekolah..3 org bebudak tu suruh join..last2 akak pi keja lagi bagus..takdelah nak berebut mama dia..hehehe

jiji..titon???? ayarkkkk nanti muke sembab wooooo

kakchik..dekat eh..nak singgah boleh tak? hehehe

Sunah Sakura said...

take care akak~ selamat berhujung minggu jugak! :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sana sini BW baca citer satu sukan neh..syok gak kalau blh join kan..lama x lelari..

meaw said...

aloh laaaa,puncak alam ke?meh la umah meaw,kekekeke....meaw duk puncak alam ni haa ^_^

p/s: happy weekend risa :D

aizamia3 said...

tak terpergi pun untuk acara itu gara-gara tidur lewatttttt... uwaaaa...

Tina Othman said...

selamat hujung minggu - wlupun hari ni dah isnin hehe

PinKy MoMMa said...

kakak..eh kamu tak berhapdet..

smell gud news hahaha ;)
mish u..muahhh skali!

Nour Akmal said...

wahh...berjalan je aka weekend2 ni ek..=)
bestnya lah..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat