Monday, July 11, 2011

Giveaway | "love to look gorjes!"

Salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Kali Pertama kami 3 wanita jelitassssssssss nak menganjurkan GA!!! yeahhhhhh korang kalau tak join rugi okehhhh...sebab ni memang ada bermacam2 hadia untuk menampak kan ke gojesan time raye esok.. So, sape2 nak join dipersilakan ye...Aku akan pastikan GA ini adil untuk semuaaaaaaaaaaaa:)


this entry will be "melekat" sampai tarikh tamat ye**wink wink



1. Buat 1 entri dengan tajuk : Giveaway | "love to look gorjes!"
2. Letak banner diatas dalam entri dan sidebar beserta link giveaway ini.
3. Dalam entri tu, sila teka, apa hadiah yang akan diberi oleh 3 penganjur ni... Clue adalah tajuk entri yer... Jawapan korang boleh jer nak mengarut, tapi biarlah yang berkaitan dengan "love to look gorjes!" yer... Pepandai koranglah eh.....
4. Dalam entri tu, wajib letak 3 link ni...
yeah, itu 3 penganjur, kalau tak kenal lagi, sila terjah... Mana tau dapat clue kat blog tu kan.
5. Dah publish, sila tinggalkan link kat ruangan komen dalam entri ni....
Tarikh Tutup : 11.07.2011...11 pagi.

Syarat2 sangat mudah ye kengkawan...agagagagaga serem neh pestime buat GA dengan blogger2 gojes cam LULU dan PINKY MOMMA...hope korang enjoy ya!! just teka ape kitorang nak bagi okehhhhh:)


 ~~adiozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~~

48 org mintak aku reply komen;P:

JIJI YU said...

malu le ai nak join

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mesti join nih...hehe nanti dah join nak paste url kat blog mane?

risa said...

jiji...alololo ngape malu plak..hadiah best tau!! hehehe

ledibet..boleh je letak mana2..antara kami bertiga tu mana2 pon boleh:)

Sunah Sakura said...

macam dapat hadiah mekap je..betul tak, betul tak? kalo betul, saya terus join... ahhahahahha~

Lady of Leisure said...

kak risaaaa... huwa lamanya tak nyinggah sini, harini baru sempat... keep in touch hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ohw yeke nanti kalau kte buat kte bg link okeh..;)

~dYaHaHa~ said...

wow kakak sayammmm.

klu gosok2 bahu dgn kakak sayammmm, boleh dpt jawapan x? hihihi....

kakchik@ella said...

All The best risa and friends. Hrp2 dpt sambutan menggalakkan.

anismelon said...

kak risa..yg nie kan " sila teka, apa hadiah yang akan diberi oleh 3 penganjur ni"..

setiap sorg penganjur teka satu adiah or 3org penganjur then teka satu adiah..

aizamia3 said...

nak hadiah terus boleh.. hikhikhik..

Rtp Farra Arisha said...

teringin nak join :D

✿CutiePieSignature✿ said...

Hi..We are having OPENING PROMOTIONS..check out our new blogshop at cutiepiesignature.blogspot.com

Lulu Caldina said...

nak teka banyak pun takpe...ekeke..sbb hadiahnya lebih dari 3..

risa said...

sunah...ada 3 blogger neh... So, tiga2 bagi hadiah tau
ceteka ceteka cepattttt

risa said...

ledibet..join eh..tak kisah le kat mana2 hehehe

alololo lady cayammm kamu tak sihat..akk paham sangat...akk ni dah 4 dear..haishhhh tak serik2 tu..ekekeke

dya...gosok ehhh...gosok le meh meh mehhh

risa said...

kakchik..thanks ye...kalau ada yg sudi join tu alhamdulillah...nak bg hadiah neh

anis..boleh teka berapa banyak pon tak kisah sape2lah..janji barang tu ada dalam senarai kami..hehehe

aiza...hamboiii nak hadiah teruihhhhh

risa said...

rtp...meh le joinnnn watpe malu2...rugi tau

haaaa tu lulu dah bgtau..tak kisah teka bape banayk pon tau

najihah said...

wah... seronok! tapi tak reti nak join. kehkeh.. separa buta IT nih..

ashra said...

hehe.kalu free2 nanti saya join eh.. =p

Isteri Encek Bard said...

wah best nie

hamzah ian said...

ga!!!!!!!!!!

Nurfaizah M Nor said...

hai dear, try my luck to join the GA.... huhu!

http://nurfaizahmnor.blogspot.com/2011/06/giveaway-i-love-to-look-gorjes.html

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Ibu Darwisy said...

akak, x sempat nak komen..akak lagi pantas..hehehe

http://ibudarwisy.blogspot.com/2011/06/giveaway-love-to-look-gorjes.html

still me..A.D.N.I said...

hadiah facial spa dgn makeup punye pasal...i JOIN!!

http://adniadnan.blogspot.com/2011/06/giveaway-i-love-to-look-gorjes.html

RashAtie said...

hmmm..cam menarik nihh

solomolo said...

good luck Kak...

Umie Nadhirah said...

cam best. tapi cam malas plak wat entry.
camne tuh? haha

waN Mohd Salim said...

ps x dok

Puteri Nuur At-Terawis said...

erks, nak ajak join GA saya. Aci tak?

http://puteri-nuur.blogspot.com/2011/06/ga-my-little-secret-yeay.html

YanaMIB said...

wohoaa caya lah akak join GA nih..wewiitt gud luck! ^_^

Fab Fifi said...

Done.. read the entry here.. :)

http://ramblewarehouse.blogspot.com/2011/06/giveaway-love-to-look-gorjes.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah GA dgn org pemes..kak risa pun pemes jugak..

i layak ke nk join..i x gojes..

Vna Sandhu said...

wah Kak Ris buat GA la...insyallah ye kak

my new url http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

Fara said...

meletopps akak anjur GA ngan dorg yer..harus ku join..best2..

Fara said...
This comment has been removed by the author.
CNK said...

hi puanRISA...cikNISA dah join!! hihi. first time join GA ni. Harap-harap ade tuah kali pertama yek...
jom tengok link CNK ye:

http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/ga-001-love-to-look-gorjes.html


:)

Semua wanita ada kegorjesan dan kecantikan mereka tersendiri. Dan setiap wanita berhak untuk cantek-cantek :)

azam said...

cantik.....join² semua ye

alexa yussida said...

msti dpt brg2 make up ngn dress nih..hehe:D amboi2 combo tetiga terus...:D

leyzajamil said...

tolong buat sy menang hadiah misteri tu ye....tima kaceh :)

Farah Shamsudin said...

wah! ini sangat menarik nii.. saya nak sentiasa gojess...:P

kemboja said...

nak join jugak kak.. paste link di blog kak lulu ek?

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/giveaway-love-to-look-gorjes.html

ledibet dah join

Cik Meeja said...

Bismillahirrahmanirrahim..

CM join ye!

http://hip2-horey.blogspot.com/2011/07/giveaway-love-to-look-gorjes.html

AMALINA 498032 said...

http://lavender498032.blogspot.com/2011/07/giveaway-love-to-look-gorjes.html
i joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Niena Pengembara Ilahi said...

mereka berdua mmg cantik ^^

Lulu Caldina said...

ok, lulu dah ambik semua link :)

bumbleB said...

sy menang!! dpt hadiah dr kak risa yeayy!! tq kak =D

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat