Wednesday, July 22, 2009

MIA JATUH BUAI!!!!!!!!!!!



aduhai...anakku sayang...
tadi pagi hantar baby mia..dia dok tidor dalam pangku...
sangat2 lena...and then..during fixing her buaian letrik...
buaian terus on...and gedebukkkk mia jatuh....
aku dengan pantasnye mengambik mia yg dah melalak tak kuar suara..
lucky aku lapik kepala dak mia ngan bantal....aduhai...sikit punye terkejut aku ni..
bila check balik rupanya tali buai kat umah BS tu tak ikat dengan kuat...
huh!!!!!!!! aku bayangkan camne kalo BS yang buai...
emmmmm...aku salahkan diriku ini.....sian baby mia, pepagi dah jatuh...
sorry sayang...mama tak sengaja...huhuhuhu
ampunnnn.....abg, risa tak sengaja jatuhkan baby mia...
sedihnye...tepon ayah mia...kena bebel..kena marah ni...tak hengat dia marah aku ni..
aku yg ngandungkan mia tau..tau le sakit...dah le mia baru baik demam...
miaaaa.....oooooo....miaaaaa...i'm so sorry my dear baby....emmmmm






13 org mintak aku reply komen;P:

suealeen said...

seb akak sendiri yang pasang..
kalo BS yang pasang...
dah tentu jadi cerita cam kat RH tu plak...

tak pe la tu...
Allah tu Maha Memelihara
insyaAllah tiada apalah...

wina said...

cian bb mia...sib baik kepala x terhantuk
ala kak has, ayah mia risau tu..jgnlah marah ngan abg tersayang :-)

nuyue said...

alaaa ciannyer kat awek darwish
jgn sedih2 & tension yer kak
jdkan ia sbgai pengajaran yer..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam..
bkn nk takut kn u nie..tp, better bwk Mia pi klinik/hosp..bby klu jatuh buai ni sgt bahaya.. tkut ade internal injury kt otak..i pnh baca 1 kes ank dia jtuh buai..tp dia x bwk pi klinik..then, lame2 dia tgk p'kembangan ank dia mkin slow..bile check doc. ade drh beku dlm otak.. skg ni ank dia cacat..umur dh 5 thn++..

again, i bkn nk takutkn u..jz bwk jmpe doc. n biar doc. confirmkn yg Mia ok or not.. bru kite puas hati, kan..jz my 2 cents..

honeyB said...

ala siannya..nasib baik takde apa2 kan kak..
gebu nya mia..tgk dlm gmbr ni..

Irma Rizal said...

akak ciannye baby mia..
rasanya xde apa2 la kan..
sbr ya..
jgn sedih2 ya..
ya la sbg ibu mesti risau kan..

suealeen said...

testing tengok..
boleh post lagi ke idak?

suealeen said...

test! berapa banyak test daaa...
kan daku dah spam kan komen ni.. :P

risa said...

sue..
akak cube kat IE boleh plak..
ada box kat sini...nape

asniza said...

test jugak
guna FF

suealeen said...

box ape? box ni ke?
memang akak pilih gini kan formattingnya.. ermmm..

risa said...

thanks ye korang sume..
selalu doakan baby mia ni...masa admitted tu ramai yg dok wish dak ni...

alhamdulillah..tadi tengahari jenguk mia..
tergelak2 dia sepanjang 1jam mama dia kat situ

MAMADANISH78 said...

adusss..jatuh buaiiii?
mmg ngeri la kalau part2 mcm ni...
teringat balik..masa danish umo 8bulan jatuh tangga ngn walker2 dia sekali...ngeri..!
alhamdulillah mia takde apa2...tp klu jenis yg nangis sampai tak dengar suara tu..mmg menakutkan la...uuhuhuu
biasalah kak risa....laki kita ni tau nak marah jek...dia ingat kita saje2 ke nak jatuhkan budak tu...:(

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat