Monday, July 13, 2009

Baby Mia dan aksi renangnye..

video
aku nak share dengan korang lagi pasal kelatah baby mia ni..
ni 1st time aku bejalan ngan baby mia...kitorg decide cuti kat tiara beach resort..
oleh kerana theme park kat bukit gambang tu ada problem..so, kitorg pegi le kat tiara ni untuk kali keempat...bebudak suke kan..layan je ler....
tengok le aksi atlit akan datang ni...hehehehe..suke betul dak mia ni ngan air..
tangan dia tu tengok ler...cam nak geget2 jer...
memang geram tengok telatah dak kenit sorang ni..hehehe
tak teingat pulak masa dia demam teruk masuk spital tu...
nanti ada masa aku update le camne mia leh kena demam and masuk spital about 5 days..
emmmm...tengah seronok nak update ni..ade plak yg datang menyibuk..mengganggu betul lah meka2 nih...huh!!

5 org mintak aku reply komen;P:

suealeen said...

kak.. satu malam tiara beach resort tu berapa hengget ye?

risa said...

hehehe...sue
buat reservation kat internet murah sikit..
walk in mahal yang.... www.tbr.com.my

Irma Rizal said...

kak risa..br leh post..td x dpt lak..
hehehe ni baby mia yg excited ke mama dia yg lebih excited dgn mia..hehehe..background tu sore akak ke?

ainharul said...

bby mia..ank aunty ain, haziq kim salam..hehehhe

risa said...

back ground tu sore kakak mia..hehehe
mama dia excited le tengok tangan dia tu irma..
ain...baby mia dah jawab..walaikumcalam (bahasa baby) hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat