Thursday, July 23, 2009

Mia and biskut....

comot tak mulut saye...mia tengah makan biskut marrie tu..hehehehe
tengok tu..dia nak masukkan semua dalam mulut...

jap mama..jangan kacau saye..tengah khusuk makan dak nih

genggaman yg kuat tu..tak kasi mama je nak pegang pun biskut tu

tengok kiri kanan..takut2 ada org curi my biskut..tamak eh..dak baru baik demam nih..

lepas baik demam ni sume menda dia nak masuk mulut..sume menda dia ingat makanan..alahai anak aku sorang ni...ni gambor semalam...alhamdulillah
lepas jatuh buai tengok2 mia tak pape...pada semua yg doakan baby mia tu terima kasih le bebanyak...ibu aiman yg bagitau pasal effect kat kepala tu terima kasih for your information...
alhamdulillah...baby mia dok dalam buaian dengan bantal untuk support kepala..kalau tak memang jadi lain ler...sebab saye pun tau kepala bahagian belakang lebih sensitip berbanding kepala depan..sebab otak letak dibelakang kepala...depan kepala kite ni kosong jer...
itu sedikit info yg saye tau dari doktor ler...
tidor pun lena dak sorg ni malam tadi...
so, lepas ni aku akan sentiasa berhati2, taknak benda ni happen again to my baby...pasal hubby dok mengomel tu..aku diam je ler...dah memang salah aku pun..nak wat cam mane...
anyway...tengok le muke dak mia yg comot tu..suke betul dia makan biskut..paham2 je ler, nak menunggu abg and kakak keluar sekolah lambat sangat..seb baik beg mama ni penuh dengan makanan..cume kena careful le sebab dak mia belum ada gigi..hancur2 le biskut tu dalam mulut dia..hehehehe...mia ...mia....


4 org mintak aku reply komen;P:

ummu Masyitah said...

sodapnyer...Mia dah baik demam ye? alahai baiknya baby Mia ni,sabor je menanti abg & akaknye balik sekolah.

sya said...

amboi, tomotnya mia makan biskut.. boleh kawan darwisy nih... sama2 mencomotkan diri.. hehehe..

kak, saya seram dengan buai ni.. sebab saya sendiri selalu takut jatuh buai.. hehehe..
nasib baik tak seram tengok darwisy main buaian.. :P

Lady of Leisure said...

kak risa, setiap ibu pasti nak lindungi anaknya kan, tapi kalau dah nak jadi nak wat camane kan..
saya kadang2 keluar rumah asyik risau jer anak(kucing hehe) kat rumah..
lelebih lagi saya ni ada penyakit was-was, slalu saya tertanya:

eh seterika tadi dah tutup suis ke tak, buatnya kucing saya lompat atas papan seterika tu, nyesal seumur hidup..
kadang tu teringit lak, eh pintu umah kunci ke idak, kalau orang masuk culik kucing saya nanti camno.. hehehe...
padahal dah tutup.. tapi penyakit was-was ni yg buat saya tak senang duduk kalau gi memana..

Annsyifa said...

comelnya mia..
pipi tembam..suka!
rasa nak cubit..hehe..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat