Friday, July 31, 2009

mia dan aksi nya...

mia dah start ngamuk dah....nape takde org angkat saye
menjerit dah ni..kakak mana...uwaaaaaaaaaguling2 dah ni...ngamuk le..org tak layan dia..hehehe
tengok ni anak mama sorg ni...marah betul dia bila kite tak amik...gambor gelap sebab tak gune flash..takut effect mata baby kan...hehehehe
masa ni baby mia leh senyum lagi tu..tengok dia angkat badan sikit punya tinggi cam nak bangun plak..pastu pegi undur belakang...mia...mia
sedapnye my little angle tidor kan...nyenyak betul...
tengok tu..sampai teddy bear tu cium mulut dia pun tak pasan...mimpi ape lah anakanda ku ini??
muka suci murni dari insan kerdil yg belum mengetahui betapa besarnya dugaan yg bakal dilalui didunia serba mencabar ni...



lama tak update blog ni dek kebizian yg mencurah2...chehhh..kunun2 je ler nih...
adehhhh...semalam balik keroje..tengok mia dah merengek2..
acik tu kata mia dari tadi dok main jer...pasal tu dah mengantuk agaknya...

oh ya..mia dah pandai angkat muntut tinggi2..pastu undur kebelakang..
aku pasan dak ni nak membengkok kan lutut seakan2 nak duduk le tu...alahai...org sume kedepan..yg ekau ni kebelakang nape plak nak oiiiii...so, lepas aku mimik kan mia kejap kat umah BS..terus dia tidor sampai dalam keta..baik dak mia ni..dok elok je kat kerusi keta tu...

rasa sayu pulak tengok muka dia time tido tu...
yelah...cam anak terbuang plak rasanya..kena tinggal ngan mama...
kena cium org lain yg takde kena mengena dengan dia...

rasa nak berenti dok rumah plak...tapi...mama ni memang degil kan..
rasa kuat lagi diri ku ini...so, nak dok rumah rasa cam tak boleh lah...
daku dah biasa bekerja..dah biasa dengan aktiviti yg tak berenti...
nanti lah anak2 ku..mama akan dengar cakap ayah bila tiba masanya nanti yer...
mama sayang anak2 mama....



3 org mintak aku reply komen;P:

sya said...

jangan berhenti kak... :P
siannya mia nangis..
mama nya pulak duk ambik gambar tak layan dia.. hahahaha

fisa said...

mia comelll!!!!!has biler leh jumpe nie..???

risa said...

boleh je nak jumpa..kat mana tu fisa???
hehehehe

sya...akak memang tak boleh dok rumah...hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat