Wednesday, July 22, 2009

award ni dari nuyue cayang

tag ni den dapat dah lama dah...tapi oleh kerana blog aku ni dalam pembikinan..so aku tak sempat nak membalas balik..sori le dak nuyue...but terima kasih ye cayang bagi award ni...





The rules:• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.

• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.


(5) interesting facts about the person who gave you this award.
1. nuyue ibu kepada darwish simata cantik
2. pasangan yg sama2 kurus
3. nuyue kelam kabut person..hahahaha
4. nuyue buat keja akaun tapi asik mentenet aje...
5. nuyue suke cari kawan

(10) interesting facts about yourself or your hobbies
1. den suko cari kawan
2. den suko beli belah
3. den suko sakat orang
4. dun suko masak dan bagi org makan
5. den suko jadi mencantikkan anak2 pompuan
6. den suko makan dan makan
7. den suko tidor peluk baby
8. den sangat suko melancong
9. den kalo dah becakap tak berenti penat org nak layan
10.den simple je org nye sape2 pun muleh kawan

(10) most deserving recipients & describe them
1. nuyue-sebab mata dia anak beranak memang shantekkkk
2. sya-sebab dia cikgu yang glemer
3. ain-sahabat yang unpredictable..but putra putrimu mengancam kalbu
4. suealeen-seorg ibu yg tabah dah berilmu
5. della-seorg ibu yg amat mementingkan kekeluargaan (mama ecahhhh)
6. irma-seorang sahabat yg sentiasa mencari ilmu
7. fara- memang muke dia cam lana makwe superman tu ler...hehehe
8. krsty-pasangan glemer yg ada anak bakal glemer gak..suke ngan derang ni..
9. mamadanish-ade blog yg semakin meriah gitu.tengah berusaha dapatkan danish adik..hehehe
10.annsyifa-suke ngan rabbit dia tu.sangat perihatin dengan haiwan...

kepada kengkawan yg tak dapat award tu camne pon korang memang best...aku hargai sume kawan2 aku ni...aku sayang kamu semua..korang le penghibur hati ku kala duka...
chehhhh...dah macam iklan cap sabun plakkk....hehehehe




2 org mintak aku reply komen;P:

nuyue said...

hahah
bermata cantikah daku?
itu mata palsu laa akak..
kita berkenang kat lesung pipit tuuu..pinjam leh...hik hik

| Krsty Pinky | said...

hoho...den tak glamer la akak risa...
adehhh...ni sape cakap ni?
meh den popok dia sekali...hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat