Tuesday, August 31, 2010

~MERDEKA~

~SALAM KEMERDEKAAN KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA~

hari ni genap 53thn negara kite merdeka..
agak2 apekah sumbangan kengkawan pada negara kite ye...

pada aku cukup le kite mematuhi semua peraturan yg dah pemimpin tetapkan
jgn buat ape2 yg dilarang..sama jugak macam kite mematuhi perintah ALLAH dan meninggalkan segala laranganNYA...bunyinye sangat mudah kan..

yelah...buat pe kite nak pening2kan kepala kan...tengok negara lain tu lagi teruk mana ada seaman damai negara kite ni..so, kena byk2 bersyukur..jgn cuba lah nak porak perandakan keamanan negara ni..

aktiviti aku hari ni tidor ler..karang kejap lagi ingat nak jenguk2 shopping mall..kot2 ada yg berkenan aku beli ler..kalau idak tengok2 aje lah..takde buat persiapan sangat raye tahun ni..kalau bab2 rumah aku lagi excited pikir umah baru yg bakal aku duduk next year:)
so, umah yg ado sekarang ni biarlah..ada masa dan kalau rajin aku touch up le sikit2..ekekeke

nanti2 next entri aku citer le nape aku malas nak pikir umah sekarang yg aku dok ni..
anyway...salam merdeka pada semua ye..MERDEKAAAAAAAAAAAAAAAAA


gambar ni takdo kono mengono ngan hari merdeka yo...ekekeke

4 org mintak aku reply komen;P:

Farra Dhelina said...

slmt hr merdeka sis!!

mazz said...

salam merdeka risa!...
akak pun nak ronda -ronda kat shoping mall...
sajo tengok-cuci mata nak menyibuk..hehehe

Lady of Leisure said...

salam merdeka.....
:)

risa said...

tenkiu farra and lady..mmuuahhh
kak mazz...udah penat ku ini semalam punye lah sesak..adehhh

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat