Wednesday, August 18, 2010

~give away from me:P~

salam pada semua kengkawan...

hari ni tak sangka tengok my blog dah cecah 100 org kengkawan...
ada jugak org sudi mengikuti blog ku yg cam ceklat neh...

terima kasih pada semua yg sudi follow dis blog
sori le kalau takde ape2 yg boleh korang jadikan panduan
almaklum lah aku ni bukan pandai sangat..setakat nak berkongsi pengalaman tu memang aku sudi sangat2..

so, berbalik pada give away yg aku nak bagi ni...
org yg bertuah tu org yg ke100 le kan...hehehehe
dak ni namanya halimatun..aku panggei dak atun ler
u're lucky girl!!!!

hadiahnya adalahhhhhhhh...jeng jeng jenggggg

*
*
*
*
*
*
*


inilah diaaaaaa:P

hope u suke lah pemberian akak ni...pada kengkawan yg lain tu..
nanti2 kalau aku rajin aku nak buat contest plak untuk korang..
sooooo....tunggu semua yeeeeeeeeeeeeeeee..


14 org mintak aku reply komen;P:

mazz said...

wahhhh dapat hadiah....bestnya!

DeLLa said...

ala..buat la giveaway umum plak..nk hadiah jugak..hehe

risa said...

kak maz...saje suke2 ni:)tak sangka ada org follow blog kite..ekekeke

della..nanti akak buat ye...seronok jugak ni
cuma tak tau nak mula..takut ada org kata akak gile glemer plak..hehehehe

mazz said...

alah risa...kisah ape org nak kata...
mulut org mana boleh nak tutup mcm mulut
tempayan tu...hehehe

Wina Momma Kira said...

wah wah...tahniah pada si lucky 100th tu :-)

eh kak, template kite samalah..wina bru tukar semalam hehehehee

risa said...

tulah kan kak mazz kan kan kan...hehehehe
winaaaaaaaaaaa...akak dah lama tak jenguk umah wina..sat2 nak pegi terjah..sama ek..takpe2 kite sehati sejiwa neh:P

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kak risa, nak jugak hadiah....atun dapat hadiah...yea...yea...tumpang gembira.
cepat buat contest kak, fiza nak join ni.

Irma Rizal said...

tq akak..lama x comment kat blog akak..
baca ja..xpe janji tetap ku singgah blog akak ni ok kan kak risa..

Norazrani Maamin said...

uwaaa...nak hadiah jugak!!hehehee

yeay..akak dah mula aktif 'berblog' semula..best2!!

Fara said...

ala..x tau pon akak wat GA..huhu..saya dh add akak dh..slmt berpose kak..

risa said...

fizaaaaaa..akak dah ada idea neh tunggu ye:)

irma..takpe laling..akak ni pon takut hangat2 jugak neh..hehehe

azra...alahai nak jugak ye...nanti2 akak nak buat contest neh:)

faraaaaaaaaa...akak pon tak jangka...saje je nengok dah angka 100 tu maca best plak nak bagi hadiah..hehehe

Farra Dhelina said...

weeeee bertuah nya org tuuuu..nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;p

risa said...

farraaaa....hang tu dah selalu menang contest ek..bertuah sungguh anak2 mu..hehehe suka akak tau..alalala ni saje je ni...konon2 tengok kengkawan dah ramai follow..semangat gak le nak hapdet kan..kalau idak..hampeh lerrrr:)

Lady of Leisure said...

wah dah ramai follower kak risa nih..
:)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat