Wednesday, October 5, 2011

mencuba;)

Salam all bloggers....

Sapalah agaknye yg masih baca my blog ya? Emmm tak tau bila semangat mau datang....

Ramai kengkawan blog tak ku sapa dah...lupa pada kemeriahan blog ...lupa nak mencoret disini...walaupon sebenarnya byk benda nak kongsi..

Pregnancy kali ni mencabar sungguh...emo manjang aku neh...tp dkt rumah aku ok...bila kat tpt keja aku cam tension plaks...

Ni pon tetiba rasa nak mencoret...tanya dgn dak iza mcm mn nak publish via phone...baru lepas bgn tidor...aiyohhhh cpt beno penat..

Korang semua...thanks sangat2 pada yg banyak bagi sokongan.. jgn lupakan daku yer;)

Salammmm....adiozzz

Published with Blogger-droid v1.7.4

9 org mintak aku reply komen;P:

mas saari said...

takpe kak, lepas bersalin nanti boleh aktif berblog semula..

bila due date?

cik panadol said...

rindu sama kak risa....
take a good care ye kak...tak sabar nk tgu baby kuar hehe...

yana halim said...

moga semangat berblog kembali menjelma. alaaa....tulis ciput2 jer macam aku. hahaha...

JIJI YU said...

gun aje phone tu..senang apdet bebila masa

Lulu Caldina said...

hah, memang dah bersawang belog ni okeh..ekeke

:: Mrs.Eady :: said...

eh eh dah terlupa!hahahaa..

ayu said...

tak akan lupakan kak risa..tak dapat komunikasi kat blog, fb kan ada...hehe...

bonda dadif aka akish said...

daku adelah kakak....

=)

Alin Marlini said...

Alin still bc kak..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat