Friday, October 7, 2011

Introducing our little junior;)

Assalamualaikum kawan2 semuaaaaaa.....

Waktu ini tika jari jemari mengetuk permukaan sesentuh hehehe skema wehhhhh....

Aku tgh sakit perut ni..bkn nak pi toilet hape...tp sakit mcm terseliuh tu, nk kekiri kekanan seme serba tak kena...tidor pon dah tak lena huhuhu

Takpe aihhhhh demi si tecik yg dah boleh swimming inside there tu kannnn aku rela jer...

Gambor perut yg dah berusia 5bln genap..woooo sama lebih kuram masa perut kosong kannnn...ekekeke ape nak buat biolah kecik jnji sihat...itu perut jer tapi bdn tuan punya perut mak aihhhhh dan mcm hippo dahhh hahaha

Nak bgtau korammm...tak kire nk tau ke idak...hari tu buat detailed sbb aku ada gdm 2nd stage kannn, so nak tengok sitecik tu cukup ke semuanye....fuhhhh!!! Debar2 nye aku haishhhhhh.... Alhamdulillahhh so far so good....part paling best bila sitecik takmo tunjuk muke ensem tp berani tunjuk "anu" dia...alolololo

Jgn le ingat kelucahan melampau plakssss hehehe...so far kompom le dak tecik junior putra..suke sgt2 semoga kekal jntina tu sampai kuar ye nak yer.....aku riso gaks ramai yg dpt anak tak sama waktu scan kannn...tp takpe aku redha sebb aku tahu DIA perancang terbaik...

Korang semua...semoga tkde yg terguris hati yer...aku tau ramai kwn2 yg masih mengharap kehadiran sikecil dlm hidup mereka...semoga Allah mkbulkan doa korang plak yer.... Insyaallah Allah maha mendengar;)

Selamat malam semuaaaaas
Published with Blogger-droid v1.7.4

15 org mintak aku reply komen;P:

JIJI YU said...

muahaha..yes2..tak alah dah nk dapat anak sedara ni..

Lulu Caldina said...

:), semoga semuanya selamat my kakak.. amin

cik panadol said...

tak sabar nk tgu junior tu kuar...
jaga diri elok2 ye kak...

PinKy MoMMa said...

syukur kak..dak abang dah ada geng lar camni :)

akhirnyer kan hehehe..jaga diri elok elok ye..mana ada hippo...masih cantik dan manis mcm dulu :)

owh rindunyerrrrr nak nampak perut camtu ekekeke..doakan yer kakakku...

aizamia3 said...

wah dah nampak perut.. bestnya kak.. windu kat akak pun ye..

tak sabar nak tunggu lagi 4 bulan kan.. moga selamat semuanya.. amin..


ppsstt: kita pun sedang mengikut jejak langkah akak.. hikhikhik..

mas saari said...

alalalala...comelnya dia kak.. nakal dia tunjuk 'bird' pulak! hehehehee

moga akak sihat sehingga due date ye!

ashra said...

wahh.k.risa..
boy ye..hehe.
saya belum confirm lagi.next week harap lah dapat confirmkan terus.hehe

jap je masa berlalu kan.mudahan kita dimudahkan ye..

najihah said...

wah!!!! sangat teruja!!
ada geng putra!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lamenye xsinggah blog kak risa.. tau2 je dah berisi ek perot tu. hehe. tahniah kak :)

Irma Misnan said...

kak risa..
tahniah ya ada geng putra..
jealous i perut comel tu..
kak risa, moga selamat sampai bersalin ya..
n baby pun moga ok2 je..
doakn irmma sama yek..
yg dah x lama ni..tinggal berapa hari je lagi..wahh debar gile ni..

:: Mrs.Eady :: said...

take care kak..jaga diri bebaik tau sayang akak! :)

Rtp Farra Arisha said...

sis pregnant? oh myyyy. i can't wait to see his appearence..hehehe.
take a good care of urself ok!!

Vna Sandhu said...

weeeee..itu dia putra junior & geng Syakil :-)

harap semuanya dipermudahkan ye kak ris...

aizamia3 said...

still miss u akak sayamm.. ;)

Fara said...

wahh..alhamdulilah..akak dpt bby boy yer..jangkit la kat sy..nk putra jugak..sgt fobia nk scan..take a gd care k.risa..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat