Thursday, September 15, 2011

Rindu Menjengah


Salam semuaaaaaaaaaaaa....

Saat mengetuk keyboard ni aku baru lepas kena isi air...guna hp je update. huhuhu
Tetiba rasa risndu pada blog....tetiba rasa syahdu plak...hari berganti hari minggu berganti minggu bulan berganti bulan....(tetiba jiwang udah mari)...alahai rindunyeeeeeeeeeeee

Semoga masih ada yg masih mengingati diri ini...kalau tak ingat pon takpelah...sapelah aku untuk dirindui kan kan kan...Banyakkkkkkkkkkkkk sangat entri nak hapdet tapi tak terhapdet2 lagikkkkk!!!
nak kata semua tunggang langgang tak jugak...nak kata sibuk memang sibuk nak kata sihat aku memang tak sihat....

Hari ni sebab terlalu sibuk aku tak sempat makan...bila tak makan jadilah hypo...bila hypo terpaksalah masuk glucose dalam badan..alahai alahaiiii alhamdulillah ada sedikit tenaga...
Okehlah... harap2 selepas waktu kritikal sibuk aku dan penyakit buatan org aku dah okey..insyaallah aku akan kembali melawat semuaaaaaaaaaaa!!!

P/S: sabtu dan ahad aku ada kat PWTC untuk career fair bagi company aku ye...sape2 nak datang jumpa meh le ke booth kami;) nanti dapat teh free ekekekeke (satu tin je eh)

SALAM SAYANG UNTUK SEMUA!!!!!


3 org mintak aku reply komen;P:

ayu said...

ciannya kakak...take care ye

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alahai kak risa....
semoga taba hadapi hidup ye kak... sihat sentiasa. jaga diri baik2, jaga baby tu... jgn ganas2....

mas saari said...

siannya akak... teruk ke pregnant kali ni?? moga cepat sihat ye..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat