Thursday, October 6, 2011

Masa untuk menyinggah!!

Salam korang semua....


Biasalah...bila dah mula bosan buat menda yg sama kite tukar benda lain plak kan...
Aku dah mula bosan FB sebab si Mark badigol soot tu tak kasi set privacy kannnnn..
Hampesh je bila kite punya privacy diperkotak katikkan...cewahhhhhh..
Yelahhh, mana haku tak pelik tetiba gambo aku ada org lain dari angkasa lepas mana ntah pi komen!! cettt!!
I dun like okey Mark oiii!!!


So, aku ada banyak keroje ni sebenornya...awal bulan kannn....tp aku rasa aku nak pi singgah blog2 adik2 kesayangan aku...mesti derang dah lupakan daku kannnnnnn...uhuk uhukkkk sedeyyyyyy
Emmmm...pepagi ni rasa semangat neh...tak tau le sat lagi aku muntah pink, ceklat hijo balik kannnnnn


Epi readingggg!!! erksss aku nak pi reading blog2 korang neh...bagi aku masuk tak??? tok tok tok!!! ai nak masukkk!! semekommmm! hehehe




my berat already 78kgs okeh...baru 5mths woooooooooo....


~adiozzzz and salammmmm~
 

15 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

tak pernah lupakan kakak gorjez lagi baik hati dan peramah ku ni..aduhhh meh nak laga laga pipi skit hehehe..

kakak tak perla..walau pun berat dah naik..seri lesung pipit tu ada lagi hehe..dun worry ya! ;)

muah muah..

:: Mrs.Eady :: said...

sila melawat rumah saya okey!**dgn muka garang!

mazz said...

salam risa...
haiiii... akak pun dah lama tak datang sini.....
berat 78 ekk..tak pe yg penting risa sihat... :)

YanaMIB said...

yuhuu kak..baby kita sehat..err berat kita 5 months ni br 46kg jek..muahaha =P

oh slmt bekerja..sy pn agak bz hr ni =)

fisa othman said...

meh singgah rumah aku meh...

beb aku nengok ko makin sweet gituuu sekarang ni...makin cantik uu..;)

mas saari said...

masuklah kak! hehehehe

makin berseri akak ni sejak pregnant...hehehehe

Tina Othman said...

tina dtg menyinggah ni hehe hangin je kan kak tah makhluk mana dtg komen gambar kita

JIJI YU said...

nasib fesbuk tu free

Nurfaizah M Nor said...

w'salam....

hai blog adik2 jer ke????? blog kwn sayammm ko ni tak nak terjah ke???? majuk arr.......

ashra said...

tu la...
lama nyepi dari dunia blog ye k.risa..hehe

zuwaidah said...

berat badan nanti leh kawal bila bersalin nanti.
fb tu selalu kak zu singgah lalu je....kdg2 rajin lak lepaking kat situ. eh tak boleh set privacy ke...kita bukan ke leh hide status kita pd sapa2 yg kita tak SUKA!!!! boleh kan!!!

Amiizaa2001 said...

risa, congrats pregnant lagi:):)menten cunnnnnnn:)

Mama Likha said...

tembam2 tkpe kak, ada isi tu.. boboy boy lagik tu.... :)

semoga akak sihat sokmo, smpai bersalin yer.. tk sbr mau tgk adik boy mia ni :)

tke cre kak.. muahhh

Alin Marlini said...

hehehehehe..muntah pink takpe..jgn muntah kuning..

aizamia3 said...

masukler kak.. pintu pagar tak kunci, pintu rumah jangan citelah.. hikhikhik..

tu biasalah time ngandung berat pasti naik.. ai pulak turun 5 kilo.. kalau doc tau confirm kena ceramah free

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat