Saturday, August 27, 2011

Salam Ku hulur Maaf Ku pinta:)

Salam kengkawan semua........

Lagi beberapa hari je kite nak meninggalkan bulan Ramadhan bulan yg sangat barokah ni kan...
Harap2 semua dapat sesuatu yg baik sepanjang bulan ni...diam tak diam kite dah nak sambut Hari Raya..
Memasing seronok buat persiapan kan...lagi2 kalau ada anak2..biasa bebudak je yg meriah...Kite ni as a parents just tumpang hepi le nengok anak2 gembira ye...

Pada korang semua yg tak jemu2 datang le blog aku neh...TERIMA KASIH banyak2...dan sori sangat2 sebab blog aku jarang berhapdet sekarang ni...mood tak sampai2 lagi nak menulis walaupon sebenarnya banyak menda aku nak share ngan korang semua..

Cuma dikesempatan ni...aku nak mohon keampunan dan kemaafan kepada semua yg kenal aku...tak kire melalui laman sosial mana2 pon...aku ni manusia biasa yg tak lepas dari membuat kekhilafan...mungkin ada yg terasa dalam hati atau terang2an...aku pohon maaf dari hujung rambut sampai lah hujung kaki...

Semoga lebaran kali ini dapat menjadikan kite semua insan yg bersih hati dan jiwa dari sebarang perasaan yg tidak baik sesama kite...marilah sama2 kite bermaafan ye...owh syahdunya...manalah tau ini Ramadhan kali terakhir kite kan...entah jumpa entah tidak Ramadhan yg akan datang...sob sob sob

Ku berharap lepas raya nanti datang balik le mood nak menulis di blog kesayangan aku neh...SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Jaga makan dan kesihatan pada semua dan berhati2 lah dijalan raya...kawal perasaan marah anda semua ye...Wassalammmm

~~sampai jumpa lagi kengkawan~~

~~adiozzzzzzzzzzzzzz~~

6 org mintak aku reply komen;P:

JIJI YU said...

selamat raya jgk kak..ramdhan tahun ni..diiringi pemergiannya dengan titisan ujan..bumi dan isinya bagaikan bersedih dengan pemergian ramadhan kali ni

Lulu Caldina said...

salam aidilfitri kak...
maaf zahir dan batin.. :)

solomolo said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir Batin...

Hanif Borhan said...

insyaAllah...doa2 moga dip'temu dgn Ramadhan akan dtg...

Sunah Sakura said...

selamat hari raya, maaf zahir batin akak~

najihah said...

selamat menyambut syawal kak harisa.. :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat