Friday, September 2, 2011

Selamat Hari Raye 2011

SALAM SEMUAAAA....

Harap korang sihat sihat lah yer....mesti byk citer pasal raye kannn
Aku hari ni baru dapat relax....dari raye pertama sampai semalam balik 1 sampai 2 pagi..
Fuhhhhhh penatttttt!!!! Tp yelah time2 mcm ni baru dpt jumpa sedara mara kann

Bukan takmo atau takleh jumpa hari biasa kannn tp takkan tetiba nak
tetiba nak dtg umah org plaks...hehe byk nak story tp aku online makai hp jer....
So, aku taip ape yg sempat je ler...haishhhhh anak2 ni terjerit2 kat bawah nun...

Kengkadang geram kengkadang syiok dengor derang main...lantak ler sat lagi penat senyap le tu tido;)



5 org mintak aku reply komen;P:

YAYA AZURA said...

selamat hari raya kak risa ...

aizamia3 said...

selamat hari raya akak sayang.. ;)
ai tahun ni tak ke mana selain di teratak kami di Meru, Klang..

zuwaidah said...

Hey sis, am still in Kedah. will be back to KL on monday morning hehehehehe. Syoknya rayaaaaaaa.
Selamat hari raya maaf zahir dan batin

:: Mrs.Eady :: said...

selamat hari raya kak :)

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat