Wednesday, August 10, 2011

Misteri Kehilangan daku;)

Salam sayang pada semua bloggers!!!!

Korang ingat aku lagi idak????????????? cepat angguk kepala!!! Geleng eh!! takmo kawan!!!!
Banyakkkkkkkkkkkkkkkkk sangat banyak nak cerita le korang...tapi kannn tapi kannnn
Setiap kali bukak blog aku nak muntah!!! SEYES!!!! sorilah sangat2..

Aku sayang blog aku neh...kat sini je aku boleh tulis sesuka hati aku...tapi tulah...bila nak bukak je blog pale aku jadi weng okehhh....so, aku tak tau le bila aku boleh aktip balik...wohoooooooooo
Aku dengor banyak berita gembira neh...sama gembira macam aku juga....tapi aku gembira dalam lara!!!
Dalam satu masa banyak berita gembira vs berita sedih...

Aku baru je kuar wad tau korammm....kalo yg perihatin derang tau le ngape aku masuk wad...
Emmmm next entry aku citer eh...itupon kalo aku tak rasa nak muntah...kalo idak semekom je lerrrr...adehhh

Buat  UJANG dan EN.BEN...aku ucapkan tahniah ye sebab bakal dapat pangkat AYAH..pangkat yg tak dapat daripada mana2 SULTAN...ni memang pangkat ALLAH yg beri...dan lelaki jugak yg dapat pangkat BIN dan BINTI walaupon yg teruk membawa isi dalam perut selama 9bulan tu dan yg teruk meneran terkoyak tu iyalah org perempuan yg bergelar isteri...so, sila hargai dan sayangi mereka selalu ye...
hehehehe bukan ape...masa ni lah kesabaran anda2 akan diuji...kalo yg tak banyak kerenah takpe..

Erkkss...sorilah tercerita plak pasal korammmm...ehem ehemmm sebab aku pon dalam misi yg sama;)
Dah le korang eh...nanti2 aku update ler...

P/S: lulu sayammmmm hanya dua org je yg email ni yg lagi sorang mana???

 
Nama: 
Syazwani binti Sakri
 
2. http://aanie.blogspot.com/
 

~~adiozzzzzzzzzzzz~~

15 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

kakak kuuuuu :)
kembali mengetuk keyboard di blog huhu...

jaga kesihatan kakak..we mish u so muchhhhh!

:: Mrs.Eady :: said...

yg lagi sorg meh bagi kat sini!ekekeekekee...

mas saari said...

ada isi jugak ye??? jeles tau..
nak ada isi jugak!! huhuhuhuuu

yana halim said...

hoho....dah kembaliii... aku paham keadaan ko tu. sabo byk2, okeh? :)

JIJI YU said...

papa beng2

Aziah said...

ooooooo

Shiela Firdaus said...

korammmm sayammmm saya jugakkk takkkk????

aizamia3 said...

mana boleh lupa..
tertanya2 ke mana menghilang..
asal bukak je belum hapdet..
sakit apakah yang menyerang..?

ghupa-ghupanya alhamdulillah.. tahniah ye kak.. ;)


psstt: ai pun macam teringin nak ikut jejak langkah akak sayam je.. hukhukhuk..

ashra said...

owh..patutla senyap je k.risa ye.
emm..mudahan pasni sihat2 selalu.tak sabo tggu next entry..

kot kot la tersama..... =p

Murni Delights said...

vill doakan semoga akak cepat sembuh..

ayu said...

welcome back kak risa…hehe..take care tau…

Alin Marlini said...

tak sihat ke Risa?

Lulu Caldina said...

lulu dah tgl psn kat komen dia, semoga dia respon..

my kakak, miss u so much..huhu

Jiejah Gorjes said...

tak dapat ye emel sy? adehh agak terlampau exited bangat kot...emel x sampai. padahal hari 1st pengumuman tu dah sent emel. ok sy resend lg tenkiu2

bumbleB said...

congrats! tak saba tunggu hadiah.. lalala~ ;p

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat