Friday, August 19, 2011

Malasnyaaaaaaaaaaa!!

Salam korang semuaaaaaaaaaa

Ape kena ngan aku eh...malas bebeno nak hapdet neh...sangat2 malas!!!
Semenjak dua menjak neh...takde masa langsung nak menghadap blog kesayangan aku tau...
Lantaran macam2 masalah dihadapi...erkkssss masalah ke? masalah le kalo dah malas kannnnn:)

Ape kabor le korang semua ye...mesti macam2 korang hapdet pasal nak raya kan...Seyes!! aku takde persiapan pon raya ni...sebabnye aku dan anak2 dara dah awal2 tempah baju2 kurung bulan 4 hari tuh...so, tinggal nak amik dan basuh je lah..

Kat tempat aku ni masih murah lagi upahnya dalam RM25 jer...so, melambak2 le aku menempah...maklum le tahun ni penambahan pada sorang lagi anak dara yg dah berumur 2thn setengeh tu kannnn...mmuuueeehhhh
Korang semua mesti masak best2 kan...mesti macam2 menu kannnnnnnnnnn...orang sakit macam aku mana leh makan best2!!! huhuhu sedeyyyyyyyyyyyy:(

Okelah korang...malas nak citer banyak...harap2 korang tak lupakan aku ye...sape2 yg menang shawl tu sila tunggu...shawl yg aku tempah maybe dapat next week....sori lambat ye adik2...kakak semputttttttttt..ekekeke

agak2 korang kalo aku suh si kecik neh ganti hapdet blog ok tak???????? hahahaha

~adiozzzzzzzzzzz~

9 org mintak aku reply komen;P:

PinKy MoMMa said...

hahahaha mia mesti nakk!
tapi nak dgr citer dari mama mia :)

kakak lollypopku ni sihat tak niiii?
berbisnez bagai ni huhu

diana said...

saya pun malas...:(
nak cari ubat rajin la...
heheh..ada orang jual tak??

:: Mrs.Eady :: said...

daku pun dah start malas dah ni kaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sb asyik berforum jek...ekekkkee....

Lulu Caldina said...

my kakak, miss you...
salam aidilfitri :)

mas saari said...

Mas sihat kak!
rindu nak baca celoteh akak... lepas ni janganlah malas2 lagi ek! heehehee

kak, PM alamat kat inbox FB!
nak bagi kad raya...heheheee

Nurfaizah M Nor said...

risa, bukan ko je sorang yg malas, aku ni pun mood dah kelaut nak menghapdate blog.... bestnye risa 25 hengget je tempah baju!!! hah len kali aku pas kain kat ko jelah eh...

boleh je suh si kecik tu hapdatekan... bila nengok mmg dah mcm ada gaya tuh!

ashra said...

kalu si kecik ni hapdet k.risa,
alamat saya baca huruf je lahh...hehe

aizamia3 said...

boleh aje nak suruh dak mia tu hapdet tapi rasanya confirm kami yang baca dok sama2 mengeja macam dia.. tapi bagus pe.. baik untuk perkembangan otak bersama.. ;)

zuwaidah said...

beresssss....dah ada secretary kat rumah tu, soh saja dia tolong updatekan blog nih...hehehhehehe bahasa budak2 jadinya

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat