Friday, October 8, 2010

~open house umah mak~

salam semua..(entri ni dah lama buat tapi malas nak update:)

masih lagi tak berapa nak ada mood pasal dak mia yg sembelit tu..
tp alhamdulillah dah beransur pulih lepas kena urut dgn MIL..
tentang bab (buang air besar) tu dia masih agak susah..

aku nak cerita pasal open house yg aku buat kat umah mak, sebenarnya nak buat kat umah sendiri..tp adik aku nak join plak..kalau join ngan dia memang terhad le umah aku tu..so, aku pilih umah mak ler..walaupon kat kampung tapi memang selesa ler...umah mak memang besau..laman pon besau..bilik air besau...segala mala besau..ekekeke

meh kite layan gambau meh:)


aku ngan dak ann..ada blog jugak tp lama dah tak hapdet:)
yg montel tu anak buah aku ler..baru 5mths dah dekat 9kgs..kalah dak mia


ni fizah..kawan kerja aku..dah benti keja dak neh..lepas somi dia eksiden tu


yang ni ibu2 mengandung..opss sebelah kanan dan kiri..not me:)
dak ariss ngan dak lina..memasing kawan fb aku:)


dis is my mom..alalalalala ciannya..penat sudah my mom neh..
luv u mak..thanks for wonderful work wit me ya!


lapang tak umah my mom? ada 6bilik neh..ish ish ish tapi anak sume tak mo dok sama:(


antara geng2 putra neh..nun dihujung tu somi i ler..penat sudaaaa


yg ni group MIL hehehe..adik somi tu muka dia terbakar..opss bukan main mercun ye..tp terbakar sebab nak bakar tebuan...huahuahua


ni budak vill rakan fb ku juga:)


adik aku yg sentiasa berangan..ish ish ish


antara tetamu yg hadir..cian kena dok kat garaj ye..ekekeke


ni kawan sekolah menengah aku..dak sue...thanks for coming..
see...kesian dak mia..ekekeke

thanks to all tetamu2 yg hadir..korang memang best..
eh?? aku lupa snap gambo makanan daaaaaaaaaaaaaa
ekekeke...menu nya ialah nasi impit, sambal kacang, rendang kerang, ayam masak merah, kuah lodeh, segala macam kuih muih dan buahan...yg penting air tangan my mom dan diriku ye:)


5 org mintak aku reply komen;P:

Wina Momma Kira said...

meriahnye kak..rugi tak datang heheee

x sempatlah kak sbb byk sgt jemputan hari tue...

Lady of Leisure said...

air tangan mak and anr tangan kita bila dicombine sure sedap giler tu kan hehehe

Christina Arissa said...

kak ooo kak. Ayip kata dia nak duk umah mak akak tuh. boleh dak?

risa said...

hehehe..takpe wina, lenkali akak jemput datang lah ye:)
lady..memang sedap tau..ahaks
ariss..jom2 mesti uwan suke ayip temnkan uwan:)

DeLLa said...

gambau ku tak de ke?ehh..lupa...ku tak dtg...terigin nk dtg tp hasbenku plak tak free...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat