Saturday, September 25, 2010

raye 2 dan 3...weeee

salam lebaran again:)


biasa raye pertama dok mengikut mak mertua dan ipar duai ke belah suami ler
raye ke 3 come back to my mom...ikut turn le kan
tapi tu ler..memang aku suke visit all my saudara mara..hehehe
alhamdulillah sepanjang2 raye ni semua anak2 aku sihat walafiat terutama sikecik:)

meh le kite layan gambo ye..ekekeke


the eldest and the only one boy:)



me and my lovely asben;P


my anak2 dara



aku dan anak sulung



anak sulung and adik pompuan aku yg bongsu:)



mia...oooo miaaaaaaaaa



mana2 pon ada kami;P



relative's house


relative's house



luv u both:)

5 org mintak aku reply komen;P:

Farra Dhelina said...

meriahnya beraya..

Lady of Leisure said...

meriahnya.. lagi satu, baju raya akak lawa la hehe

ComeyBelako said...

thanks risa for dropping by my site. hv follow u. anak + mak nampak sama ja...u all r gorgeous.

risa said...

farra...ada raye ke4 ke5dan seterusnye tu..
tp malas betul nak upload..hehehe
lady...eh lawa ke? biasa2 je tu kikikiki
comey dah follow?? takde pon kat follower atas tu;)

NeenaAnuar said...

Hi sis... thanks coz sudi singgah & follow my blog.. I'll link yours too! ;)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat