Wednesday, September 8, 2010

~kad raye untuk semua~

salam kengkawan...
rata2 semua org dalam mood raye kan...
tak kire mood sedih or hepi...
sedih tu macam2 ler..tak dapat balik raye, tak dapat cuti ataupun mabuk2 sebab ehem2..
yelah ramai member aku tgh mabuk2 time dkt2 nak raye ni..kesian kan..hehehe
yg hepi tu best le memasing dah sibuk buat persiapan terakhir kan:)
so, ada kesempatan ni aku nak wish pada semua kawan2 maya ku "SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR BATIN" smoga lebaran kali ni meninggalkan kenangan manis buat kite semua...
comel2 kad raya kat sini..korang boleh le amik sebab free je




3 org mintak aku reply komen;P:

sya said...

hehehe...
mabuk, tapi tetap nak beraya jugak kan? :D
selamat hari raya untuk kak risa sekeluarga...
maaf kalau ada salah silap ye kak...

risa said...

tulah kan sya..bukan selalu pun hehehe
sama2lah kite..akak pon sama kalau ada salah silap harap dimaafkan ye

mazz said...

risa...
selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat