Wednesday, August 5, 2009

mia tengok lembu dan monyet....

monyet ni memang banyak le sangat2 kat pantai kelanang...kitorang memang tak berani le nak turunkan cermin keta..maklum le..ada dak mia ni...dulu2 siap boleh bagi makan kat meka nih...tapi kena careful gak..kengkadang naik je seh..boleh plak dia melompat nanti...haruuu
lembu ni pandai buat posing plak..mentang2 org amik gambor dia...hehehehe
tengok mia tu sampi kebelakang kepala dia punya syik menengok minatang bernama lembu ni...seumur hidup 7 bulan tu...pertama kali tengok lembu le tu...hahahaha...seb baik lembu tak terkam...baik je nengok...ehhh...lembu ni kat area perumahan kitorg...lembu ni sape punye tah..suke2 kawad tengah jalan...kena hati2..kalo langgor kita yg teruk....
tengok dak mia tu..kalo boleh dengar ape dalam hati dia...mesti dia cakap...apelah spiesis ni ye...manusia ke ape ke..nape tak sama cam aku??? nape dia tak nek keta cam aku?? nape dia tak berdiri??? hehehe ade ke anak aku pikir camtu?????apelah mama ni...cam org biol plak...hehehe

5 org mintak aku reply komen;P:

Irma Rizal said...

alala dak mia ni..
comelnye tgk binatang2 tu ya..
terkejut irma akak..
ingatkn bela monyet..
hehehe kat kelanang memang byk la sgt monyet ni kan..
kalau g lalu situ ee cam takut je nak buka tingkap..aggresive juga la monyet nye..

risa said...

bela monyet???? adehhh
kat perumahan mana boleh bela minatang..hehehe
memang le irma..monyet2 kat situ tak takut owang..hehehe

fisa said...

has klau dak mia pkir camtu..sure die pkir gak blh ker aku tarik tali kat blkang tu...(ekor)...hahahaha;)

risa said...

fisa...
aku tompang gelak...hahahahaha

Christina Arissa said...

Hahahaha....
cute la mia nih..
Geram nengok.

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat