Monday, May 21, 2012

kalo dah lapau megi pon sodapppp

Hehehe...selamat mlm bloggers!!!

Tadi kat opis banyak keroje....pas mkn tengahari tak sempat nak kudap2....

Sekali sampai rumah kebuloq tak hengat...ape lagi..terus buat megi...megi ayam neh dengan sayuran hijau...telor dan cili api...

Haipppp!!! Cili api sebijik jer..itupon mkn satu potongan jerrr...takut nanti susu pedassss....hahaha

Ade ke susu pedas???? Baby akan jadi panas dlm kalo kite banyak amik makanan pedas....

Esok satu rejab kannnn....posa yokkkkk....zzzzzzzzz nal tido awal...babaiiiiii;)

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 org mintak aku reply komen;P:

Farah Shamsudin said...

akak! memang rindu nak baca blog akak tau..

megi ayam pon sodap je kak..lame dah tak makan megi aym ni.. dok belasah kari dgn tomyam aje..

UniMeOw said...

sdpnya megi!! :D

FARAH deeb said...

Hahahaha susu pedas yang tak bleh blah tu! Apepun megi memang sedap ahakS!
My latest Entry :)
Mak sentap kat Citrawarna 2012 Dataran Merdeka

Alin Marlini said...

Alin suka maggi ayam letak sayur sawi ngan telor ngan cili padi..mantap

aizamia3 said...

fuh.. rasa macam dah lama sangat tak pekena menu yang pedas2 tapi sebab ku dalam pantang, kenalah pantang bebetul.. hehehe..

Kakzakie said...

Kakak gelak sendiri bila ada kata susu jadi pedas sebab mamanya makan cili... mana ada tapi kalau budak alah memang boleh cirit sama juga makan jamu... panaslah kakak rasa.

Alin Marlini said...

maggilah plg sedap kak..hehe

Asmar Arafad said...

Dari HasrulHassan blog saya sampai BW & follow sini, jom http://asmarpunyablog.blogspot.com

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat