Saturday, May 19, 2012

eh?? masih ada yg membaca??

Salam diangin lalu...

tetiba lah tu mengada2 kannn....
erkss...blog dah bertukau eh??? dah tak mcam dedulu kan...ada box untuk draft...
sekarang ni macam lain macam je

adoyaiii rasa kekok lah poloppp.... ish ish ish
aku teringin nak cerita pasal pengalaman aku besalin hari tu
tapi tulahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bila??? hohoho
rasa mcam seribu satu malam punye cerita pon iye jugak kannnnnn

pasa aqiqah anak aku pon aku tak stori...sob sob
emmmmmm...esok2 kalo aku dok rumah agak2 sempat ke nak menulis kat sini eh
rasa macam dah takde kekuatan pulak
tapi bila ada kawan2 bg semangat rasa berkobar2 pulak

hahahahaha memang lalang le ko ni harisa oiiittt...
sat sat sat...korang rasa dulu punye blog lagi best ke or yg sekarang ni eh???

entah ape2 entah...tak paham aku aihhhhh

agak2 korang ai dah kurus ke belom eh....hahahahahha
ini first day aku masuk keroje kalo tak silap...kannnnn:)

4 org mintak aku reply komen;P:

aizamia3 said...

selagi ada dalam senarai bloglist selagi tu ler nak tau cer terkini.. ;)

psstt: tang pipi nampak kurus skit, sebelum ni kan tembam skit.. hikhikhik..

kakchik@ella said...

lama arr kc tk dtg sini. dah mula keja ye qaseh?

Tina Othman said...

kan, kemain lama lg senyap sunyi

kak, ada org request nak tgk gambar baby zack

Alin Marlini said...

awat muncung jek tu

kuruslah tu kak...hehehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat