Wednesday, May 16, 2012

ingin menulis:)

salam semua...

ku teringin nak menulis semula...tapi rasa kaku dan kekok jari jemari setelah lama tidak menulis...
emmmm nak berkongsi suka duka kehidupan pon seakan malas sudaaaaaaaa

haishhh kenapalah malas sangat....dah taip padam...taip padammmm...adoiiii ape nak jadi neh
diam tak diam anak bongsu ku pon dah 3bulan lebih...sekejap je masa berlalu kan kan

banyak benda nak stori tapi tulah...malas malas dan malasssssssss....lagi2 semua org dok hapdet kat fb..semua yg latest dan panas ado kat sano....so, camno nak buek neh...tutup fb kang susah pulak anak2 kutu nak mencarik...ekekeke

ni time aku tengah mengatuk tahap gaban neh...malas nak buat keroje sebab bos tarakkk...tapi keroje melambak tak update2....update status ko pandailah kan kan kannnnn

agak2 kalo buat entri basi ada org nak baca tak? uhuk uhuk
eh eh tak kisah lah kot org nak baca...dah ni namanya my diari kan kan kan...huahauhua


jom tido!!!

7 org mintak aku reply komen;P:

Mama Likha said...

nilah yg nk gigit mektok kan hehehe..

tulis lah kak.. mcm dolu2... akak ni... kan byk ms kt opis tu hehehe.. tempek gmbr mia, tempek gmbr baby Z, tempek gmbr lauk pauk.. jdlah :)

risa said...

hehehe kannnnnnnnn suke2 nak geget anak org eh ztee....
memang banyak masa kat opis ni cuma kekuatan enggak adoooo...eh eh indon plus nsembilan pulak...tenkiu ztee datang blog akak;)

:: Mrs.Eady :: said...

alaaa tak nak la tidoooooo...citer la citer laaa!!

cik panadol said...

same la kite kak risa...mood berblog dah tarak....hahaha

miss u la kak... :)

Lulu Caldina said...

jom update, tetap akan ada pembaca ;)

Farah Shamsudin said...

kak! lamanya tak update.. akak menulislaaa.. nak baca..

aizamia3 said...

windu kat akak sayam.. ;)
rasa macam kejap je 3 bulan tu, pastu dah kena kerja..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat