Saturday, November 13, 2010

~Mana pergi Janjiku~


salam semua kengkawannnnnnnnnnnnnnnn

wahhhhhhhh dekat sebulan jugak aku tak hapdet blog..mana taknye waktu rehat terbatas sekarng
erksss alasan kannn ... betullah kengkawan sebab sekarang waktu rehat aku kena keluar..sebabnye aku tak bekpes pepagi..bila tengahari perut aku dah mengaup macam singa aihhhh...

emmmmm satu lagi aku sebenarnya dah janji ngan somebody yg aku akan hapdet blog sentiasa
adehhhh ape sudah jadi neh....aku dah jatuh hati kat satu forum ni...actually forum lama
tapi entah lah bila kena refresh balik jadi segar dan seronok plak nak join dan menyibuk balik
maklum le aku kan kaki sibuk...ekekeke

jom kengkawan...sape2 yg masih mencari2 ilmu parenting tu boleh masuk website neh..
boleh kite merungkaikan ape2 msalah korang kat sini..insyaallahhhhhh
so, sape2 yg rindu kat aku ni...eh, ada ke org rindu...cettttttt perasan kan..
meh le cari aku disiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ratuhati

okehhhhhhhhhh jumpa disanaaaaaaa disanaaaaaaaaa disannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaa


4 org mintak aku reply komen;P:

Farra Dhelina said...

yep fra kenal akk dr ratuhati :D

Myluv-Sylvia said...

hi kak.. cantiknya posing.. :) saya pun dah daftar semula dalam forum RH. nak timba ilmu dan refresh pengalaman.. maklumlah.. kadang2 terlupa. bila discus balik baru teringat..

mazz said...

jommmm risa....
jumpa kat ratuhati.

risa said...

farra: tulah kite jumpa disana jugak kan:)
syl: adoii takdo koje cari koje tu...jom pi rh jom
kak mazz: seronok dah dok sana tu kan kakkk

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat