Friday, November 19, 2010

~jenjalan ke muar dan melaka~

salam satu mesia..eh satu blog
hehehe
last week jenjalan umah member kat muar
wedding dia kan...so, aku pon amik kesempatan jalan2 le sekali
best wo makan umah member aku neh...ada aym golek
biasa kan ayam goreng yg keras tu...tapi kali ni ayam golek yg lembut:)

pastu aku sempat le jumpa ngan member yang aku kenal kat ratuhati
dak azie ni peramah giler okehhh...dak mia punya ssyok jumpa si azie sampai dah melupaka mamanye...siap diambil masuk keta..siap makan disuap...hamboi2
bahaya sungguh anak dara sorang neh:)

tapi aku enjoy le trip aku ke johor..eh lupa plak balik tu aku singgah kemelaka
hamboi mak aihhh hujan selebat2 nye petang tu...syiok le berjalan2 sementara tunggu bulan doblas sok..ini pre jenjalan ler...ekekeke

korang nak tau aku makan rojak petis dan mee bandung muar...memang melatopss
walaupon dah konyang mam kat umah pengantin..tetap ku makan mee dan rojak sebab memang nampak menyelerakan...mee bandong tu kan ado daging eh

meh layan gambo meh:)




ni hadiah untuk kawan aku ler..best tak;P



seronok eh panjat atas tugu derian neh...ekeke
dak azie ngan sepupu dia:)


ni le dak azie tu..see dak mia tu boleh ngikut sape saje kan
siap posing ikut dak azie plak tu...ish ish ish


ni le pengantin aka officemate aku ishak dan reen:)
ayam golek kat umah pengantin memang the best!



posing sat...hehehe


sebelum anak aku kena sawan..baik kasi cium dulu ngan
penantin...hehehe org tua2 le yg kabo neh...dah le jauh kan
tak masal plak aku kena pi amik baju derang nanti..hehehe



kakak sayang aku neh...one of my kelik le nun jauh di muadzam sana
sayang akak ku ini:)



5 org mintak aku reply komen;P:

mazz said...

seronok aje dak mia tu dgn azie kan...
senanglah mia..dgn sape-sape pun dia mau...
mama mia boleh rehat.

Bonda Mawar said...

woooo...lame dah tak pi melaka..
sangat mencemburukan hati beta!

Aziah said...

masa adik saya kahwin pun ada orang tu minta pengantin cium

Fara said...

wah..durian besar..cam citer upin ipin..heheh..kak saya tag akk utk "kids & baby photo contest" yer..

Fara said...

x semestinya pic sdiri la kak..pic dak mia pon ok..hiii..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat